Ivan Manoloff Публикувано Януари 22, 2006 Публикувано Януари 22, 2006 Здравейте! Ето линк към две мои парчета http://www.ivanmanoloff.com/Music.html Доскоро в сайта ми нямаше цели песни, сега вече има mp3 на "Quasimodo Funк" и "Aurica's Dance". Чуйте ги, ако харесвате инструментална китарна музика, няма да съжалявате :guitar:. Последния път, когато влизах във forum.muzikant.org , имаше противоречиви мнения по мой адрес. Надявам се материала, който предлагам за download да послужи за изясняване на темата. Разбира се това са демо записи, правени вкъщи. Живот и здраве в предстоящия ми албум барабаните и баса ще бъдат изсвирени наживо. Ivan Manoloff Цитирай
Burton Отговорено Януари 22, 2006 Отговорено Януари 22, 2006 Много приятни композиции! Поздравления Цитирай
jFog Отговорено Януари 22, 2006 Отговорено Януари 22, 2006 (Редактирано) Много яки! второто парче ме наточи по вече дано останеш за повече наоколо. оооооо чи ни почти селски ше излезем дя ал'ладо естамос :green: Редактирано Януари 22, 2006 от jFog Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 Мен парчетата ме изкефиха и стилът ти на свирене ми допадна много Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 Много готини неща си направил! Поздравявам те Цитирай
synchu Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 Не ми допада стила съвсем, но евала за идеите и изпълнението ! Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 чух само първото парче не ми допада стила съвсем и ми е малко еднообразно но има доста свежи идеи.Продължаваи напред -> Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 Браво Иване! Много ми харесва продукцията ти и изпълненията като китарист! Все напред! :hello: Митко Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 (Редактирано) а такааааа много харесвам такива разцъкани и богати инструментали. и елементите на джаз много ми допадат всъщност....хубаво е че си обединил няколко стила! вървежно е според мен точно такива фюжънчета имат бъдеще в инструменталната музика би ли споделил малко повече за това как си записл нещата и с какво? Редактирано Януари 23, 2006 от stratocaster Цитирай
Ivan Manoloff Отговорено Януари 23, 2006 Автор Отговорено Януари 23, 2006 (Редактирано) Благодаря ви за ласкавите думи! Наясно съм, че никой не е пророк в собствената си земя, но от друга страна добрите думи от страна на сънародници винаги са приятни и мотивиращи. Винаги ще има хора, на които определен стил или свирене или композиране няма да им допадне, но точно заради това има толкова голямо разнообразие в съвременната музика. Всекиму според вкуса и интелектуалния багаж. По въпроса за записите: Hewlett Packard nx9010 Notebook, CPU 2.8 GHz, 768 MB RAM, Echo Indigo IO Sound Card, Nuendo, Wavelab, VST Instruments За инструменти, усилвателя и т.н., влезте в секцията GEAR на www.ivanmanoloff.com , там е описано всичко. Благодаря Ви за отделеното време! Ivan Manoloff P.S. Между другото, аз лично повече харесвам "Aurica´s Dance". На тези, които са слушали само "Quasimodo Funk", бих препоръчал да чуят и нея. Редактирано Януари 23, 2006 от Ivan Manoloff Цитирай
DJ Alex Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 Готини тави. Браво. На мен лично ми допадна повече QuasimodoFunk, но и двете са дорби. В AuricasDancе има яко солце :guitar: . P.S. Само фуса малко подозрителен ми се с тори в началото на QuasimodoFunk. Като не добре семплиран, с някакъв ФАЗЕР ? Нарочно ли сте го правили така? Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 Готини парчета,Иване!Сигурен съм че ще са още по-яки като ги запишеш с живи барабани и бас,изсвирени от музиканти от твоя калибър.евала и все така напред, Владо Цитирай
Recommended Posts