Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Имам един дефектен ефект :offtopic-001: на Digitech Death metal.Спря да работи и незнам какво му е.Ако има някой разбирач, да искара една надица да пише.От софия съм!

Редактирано от adrian4o
Отговорено (Редактирано)

Имаш късмет , че е стария аналогов дигитек.

Проблем е какво разбираш под надница .......

p.s. Всъщност мога и да греша Камиончето само един изход ли има или е с 2 ?

Редактирано от metalhammer
Отговорено
Имаш късмет , че е стария аналогов дигитек.

Проблем е какво разбираш под надница .......

p.s. Всъщност мога и да греша Камиончето само един изход ли има или е с 2 ?

2 изхода.Ами не можем да опредеилм цена преди да разберем проблема,по договаряне!

Отговорено

и все пак ,има ли някой който може да го направи .Обръщам се към майсторите не към разбирачите.ПЛАЩАМ си

Отговорено

Много писане, малко същност.

Не видях отговор на въпроса за надницата.

Когато вижданията се различават, не може да има съгласие. И предложението не е от друг, а лично твое, аdrian4o.

И аз да попитам (не за наденицата), какво се разбира под надница? Защото един строител взима поне 50лв, а специалист IT - 50, ама на час...

Та, по твоето предложение, какъв майстор ти трябва - плочкаджия, мазач, зидар? И задължително ли трябва да не разбира?

Извинявам се за офтопика, но обикновенно се явявам последна инстанция при разрешаване на сервизни казуси. Омръзнало ми е от хора, които обикалят всички възможни измекяри, за да им излезне евтино, а след това трябва да се оправят всички "съсипии" на псевдо-майсторите, за да се стигне до същинската повреда. И разбира се идеята за "евтиното" отдавна е заминала...

Да не казвам какво чувство изпитвам, когато някой се изцепи с "ало, ей, чшшш, Мурджо, хоп - дръж една надница..."

:cheers2::wallbash::rockon::)

Отговорено
Много писане, малко същност.

Не видях отговор на въпроса за надницата.

Когато вижданията се различават, не може да има съгласие. И предложението не е от друг, а лично твое, аdrian4o.

И аз да попитам (не за наденицата), какво се разбира под надница? Защото един строител взима поне 50лв, а специалист IT - 50, ама на час...

Та, по твоето предложение, какъв майстор ти трябва - плочкаджия, мазач, зидар? И задължително ли трябва да не разбира?

Извинявам се за офтопика, но обикновенно се явявам последна инстанция при разрешаване на сервизни казуси. Омръзнало ми е от хора, които обикалят всички възможни измекяри, за да им излезне евтино, а след това трябва да се оправят всички "съсипии" на псевдо-майсторите, за да се стигне до същинската повреда. И разбира се идеята за "евтиното" отдавна е заминала...

Да не казвам какво чувство изпитвам, когато някой се изцепи с "ало, ей, чшшш, Мурджо, хоп - дръж една надница..."

:music::yahoo::D:D

дръж една надница -философ

• 3 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

провери ли 2 неща:

дали батерията е срършила,

дали включваш към него МОНО жак

звучи смешно, но ми се е случвало проблема да е в 1 от двете.

Ефекта стар ли е, тоест колко дълго време е бил ползван?

Редактирано от reslickade
Отговорено

Определено, и може би си спечели негативното отношение на останалите. На всеки форум му е нужна малка доза толерантност и май дължиш извинение (или обяснение, ако не е имало лоши чувства в последния ти пост, а сме те разбрали погрешно). Parni_Valjak често е малко остър в постовете си, но има право - "една надница" нищо не значи. Ако държиш на фиксирана цена ще трябва ти да я определиш и да видиш кой ще се навие.

Когато на мен ми трябва разрешение на някакъв проблем, подхода който ми върши работа обикновено е следния:

- "понюхваш" кой може да ти реши проблема.

- свързваш се с него и се уговаряте за някаква цена за "прегледа"

- после си говорите колко струва ремонта и решаваш навит ли си

Добрите специалисти от форума които са ми помагали определено работят на приемливи цени (даже бих казал прекалено ниски за хора с такава квалификация и опит), но си зависи от случая ...

Отговорено

Opa , opaa , :thumbs_up: плочкаджийте взимаме около 100лв /ден .

( бе взимаме колкото можем )

Вярно е че Софиянци имат пари като шума , но трябва да им се вземат нежно .

Софиянецът е изнежен .

Законът за мен е такъв(Карл Маркс , Капиталът 2 том 113 стр. )

- отиваш при някой да искаш да ти свърши работа - той казва цената , ти плащаш като поп .

отиваш при някой да искаш рабора , той ти казва заплатата, ти бачкаш като идиот .

Маркс- форевър .

Отговорено
Законът за мен е такъв(Карл Маркс , Капиталът 2 том 113 стр. )

- отиваш при някой да искаш да ти свърши работа - той казва цената , ти плащаш като поп .

отиваш при някой да искаш работа , той ти казва заплатата, ти бачкаш като идиот .

На туй му викат "битието определя съзнанието". Или си от едната страна или от другата. Лошото е ако си от едната, а се мислиш за от другата :thumbs_up:

Маркс- форевър .

karl-marx-das-kapital-second%20edition-1872-german-kritik-der-politischen-oekonomie-for-sale-beige.jpg

Отговорено

Драги, Адрианчо няма да може да пише следващите 40 дни. Няма как, но когато плюеш и се репчиш понякога лопатата се връща в лицето. Ех, да можех да му оправя ефекта за една моя надница... Щях и кубе да си взема ама замина...

За една лека справка на Адрианчо, онзи когото нарече така леко философ може така да ти преправи ефекта, че да стане на фризер и пак ще работи като забодеш китара към него, та дори и по-добре. Над твоя заядлив коментар изпусна два коментара на хора, които 1000% вършат работата, която така много ти беше нужна. Мисля, че надницата трябва да е сериозна, за да можеш да помолиш някого в този форум да ти оправи ефекта след тези ти думи!

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.