Ev1L4o_ Публикувано Март 11, 2010 Share Публикувано Март 11, 2010 Искам да попитам може ли някой да ми предостави написано или просто .jpg на нотите на всяко отделно прагче на 4 струнен бас. Мерси предварително! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ear-ache Отговорено Март 11, 2010 Share Отговорено Март 11, 2010 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ev1L4o_ Отговорено Март 12, 2010 Автор Share Отговорено Март 12, 2010 Имах в предвид ... ми 0 (4) фа 1(4) фа# 2(4) такова нещо.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPuHcKu Отговорено Март 12, 2010 Share Отговорено Март 12, 2010 Добре де, щом си успял да направиш първите 3 сам защо не седнеш да разпишеш и останалите във формАта, който ти върши работа? Ще стане много по-бързо отколкото да чакаш някой тук да ти прочете мисълта и да го направи вместо теб. Плюс това ear-ache ти е дал точно каквото искаш - нотите на всяко прагче на .jpg. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Coprophagus Отговорено Март 12, 2010 Share Отговорено Март 12, 2010 Абе хора има GOOGLE. Направо не мога да си обясня как може да поствате такива въпроси и да чакате 1 седмица някой да ви отговори, след като можете да намерите отговора за 1 минута в 1000 саита. Да не говорим, че по-нагледно от снимката горе не знам как може да ти го даде човек. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
InsArtTure Отговорено Март 12, 2010 Share Отговорено Март 12, 2010 То това изобщо БАС въпрос ли е, че стои в тоя раздел? Сега ако и Ивълчо говори за стандартен строй, ще е добре... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viper-X Отговорено Март 13, 2010 Share Отговорено Март 13, 2010 Ето ти го, така че всеки да го разбере Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiroLambov Отговорено Март 13, 2010 Share Отговорено Март 13, 2010 Може би някой трябва да обясни на човека , че A e ла, B е си, C е до, D е ре, E е ми, F е фа и G е сол...Успех Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ev1L4o_ Отговорено Март 13, 2010 Автор Share Отговорено Март 13, 2010 Аз си разбрах вече... евала, че последния пост най-накрая писа по темата и ми отговори.. ама аз вече се оправих. + тва по гооглето ненамерих на бг. Модераторите могат да я локват вече. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts