Jordan_J Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 До скоро имах една китара, която постоянно стоеше настроена в "Нашвил Тюн" - или по струни настроени така: 1-ва - МИ 2-ра - СИ 3-та - ЛА (!!) 4-та - МИ (!!) 5-та - ЛА 6-та - МИ Другата интересна особеност е (крайност която си позволих и стана супер ефектно), че: 4-та струна е с дебелината на 1-ва, 5-та струна е с дебелината на 3-та, 6-та струна с дебелината на 4-та (и 1-ва) Естествено акордите се свирят по по-особен начин, но затова пък звученето като цяло е магия!! доставя невероятно удовлоствие. Само който е пробвал не знае Звучи малко като 12 струнна китара но много по-интересно! Цитирай
don_pepinio Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 :think: т'ва е интересно...ще го пробвам!!! Цитирай
kirk-hammett Отговорено Юли 13, 2006 Отговорено Юли 13, 2006 (Редактирано) Аз пък искам да си сложа по дебели струни примерно 10-ки или 12-ки обаче да съм във строй МИ . В момента свиря с 9-ки . Китарката ми е Jackson DX10D със флойд . Редактирано Юли 13, 2006 от kirk-hammett Цитирай
vovcho Отговорено Юли 13, 2006 Отговорено Юли 13, 2006 По-добре не слагай 12ки в Ми 11-ки също :read: Цитирай
kirk-hammett Отговорено Юли 13, 2006 Отговорено Юли 13, 2006 По-добре не слагай 12ки в Ми 11-ки също :read: Значи 10-ки да сложа . С тях няма да имам проблем ? Цитирай
Crimson Отговорено Юли 13, 2006 Отговорено Юли 13, 2006 (Редактирано) @kirk-hammett , братле, само да ти кажа че аз съм с 11ки и съм в Ми!Отначало ми беше супер кофти като се има предвид че бях свикнал на по-меки струни, но после си провикнах и са не ми прави впечатление Друг е въпроса, че с 11ки в Ре ще летят глави ама ..... П.С. И аз съм с флойд Редактирано Юли 13, 2006 от Crimson Цитирай
kirk-hammett Отговорено Юли 13, 2006 Отговорено Юли 13, 2006 (Редактирано) @kirk-hammett , братле, само да ти кажа че аз съм с 11ки и съм в Ми!Отначало ми беше супер кофти като се има предвид че бях свикнал на по-меки струни, но после си провикнах и са не ми прави впечатление Друг е въпроса, че с 11ки в Ре ще летят глави ама ..... П.С. И аз съм с флойд Ок ! Мерси много А също едно въпросче не е по темата . Извинямвам се но като не знам . А по добре да попитам от колкото да правя нова тема . С какви струни свирят Kirk Hammett , James Hetfield , Steve Vai , Joe Satriani . Чувал съм че свирят с Ernie Ball , но точният рамер ме интересува 9-42 ; 10-46 и т.н. Редактирано Юли 13, 2006 от kirk-hammett Цитирай
LOE Отговорено Юли 13, 2006 Отговорено Юли 13, 2006 (Редактирано) пич тия хора свирят с ръце... и според мен и ти имаш такива Не се излагай с повече такива въпроси, свиренето не е да викаш аху и иху на тоз и оня и да си представяш какво ще е да си добър колкото тях. Свиренето е упорит труд, и ако наистина искаш да се научиш да свириш ще схванеш какво ти говоря... пък ако не схванеш... все тая поне се опитах Редактирано Юли 13, 2006 от LOE Цитирай
kirk-hammett Отговорено Юли 13, 2006 Отговорено Юли 13, 2006 (Редактирано) Е ти пък то това е ясно Стига сме дрънкали празни приказки . Просто се информирам Нищо повече Редактирано Юли 13, 2006 от kirk-hammett Цитирай
Recommended Posts