Dudi Публикувано Март 9, 2010 Share Публикувано Март 9, 2010 Моля да ми помогнете,!!! notworthy.gif знам че не съм много на място във форума но пък може някой, който е тук да ми помогне .Искам да прехвърля запис от пианото си към компютъра,но май ми трябва някаква програма,която да инсталирам-та въпросът ми е......КОЯ Е ТЯ ????............Пианото ми е модел Ymaha -P 85 Piano.gif Честно да си призная нямам представа как ще стане това....дано да не е нещо сложно....!!!Но много ми се иска да се кача на компютъра с хубав звук а не от камера или фотоапарат.... smile.gif Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Март 9, 2010 Share Отговорено Март 9, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_audio_editor Харесай си някоя от изброените програмки, прецени за каква операционна система ти трябва, дали да е безплатна или искаш да си я купиш (примерно Audacity е безплатна и върви на всякакви ОС), след това отиваш на сайта, сваляш си програмата, четеш упътването, след това проверяваш какви аудио изходи имаш на пианото, какъв аудио вход имаш в звуковата си карта, купуваш си съответния кабел и след това правиш запис. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts