BLACKENEDyavormitev Публикувано Март 8, 2010 Публикувано Март 8, 2010 Един стих търсещ половинката си ... НАДЕЖДА _____________________________ Запалвам аз поредната цигара и чувствам се отново сам. В главата ми звучи китара, а аз последвах я натам... ...където хиляди самотни оглеждат се за свой другар и от моментите сиротни опитват да намерят цяр. Мечти в главата ми се борят, навън да блеснат със своята страст, а демоните с тях се борят, поглъщат ги в своята паст. Една от тях навън проблесна, промъкна се със мъничка сълза. Погали ме и в миг угасна и сложи края на деня. Но пак очите ще затворя и слънцето ще заблести, а демоните ще преборя крилат на своите мечти. Цитирай
hand_of_doom Отговорено Март 10, 2010 Отговорено Март 10, 2010 (Редактирано) Ако не възразяваш, бих вмъкнал следните корекции, които според мен трябва да доизгладят иначе перфектния ритъм на текста: Мечти в главата ми се борят, навън да блеснат с свойта страст, а демоните с тях се борят, поглъщат ги във свойта паст. Една от тях навън проблясна, прокара мъничка сълза. Погали ме и в миг угасна и сложи края на деня. Ако, разбира се, не възразяваш де. Иначе цялостно погледнато стихотворението е много добро Даже ако трябва да съм честен, това е едно от рядко добрите творения, на които се натъквам напоследък. Много добре. Браво! Продължавай в същия дух и успех Редактирано Март 10, 2010 от hand_of_doom Цитирай
BLACKENEDyavormitev Отговорено Март 11, 2010 Автор Отговорено Март 11, 2010 Благодаря за съветите, поправките и похвалите! Зная ,че не се вмъквам много в ритмиката, но държа да кажа само ,че това е стих ,който исках да споделя с вас и който бих искал да чуя придружен от някоя красива мелодия. Точно за това съм озаглавил темата "Думите не са достатъчни". Цитирай
Mefistofel82 Отговорено Март 11, 2010 Отговорено Март 11, 2010 Ех, Яворчо... Меланхоличен, лиричен и много красиво изразяващ се в стиховете си, нещо дето май отсъства в реалния живот, а? Ти ми ела пак на гости, ама за повечко време и си носи и тефтерите със стихове, та да видим тогава дали ще остане някой без мелодия. Цитирай
BLACKENEDyavormitev Отговорено Март 11, 2010 Автор Отговорено Март 11, 2010 (Редактирано) Оооооо Митак! Не знам кой текст ще остане без мелодия, но знам ,че Дядо Скръц ще остане без РИКИШКА. Редактирано Март 11, 2010 от BLACKENEDyavormitev Цитирай
Recommended Posts