Ivan Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 @Polyphone - радвам се да те видя,много ... желая ти хубави мигове през тази година и нови създадени шансони,ще се чуваме и занапред,обещавам @Alis @Elly @Caruso @Mandalei благодаря ви че сте разбрали това което съм написал,то е кратко и недвусмислено,радвам се че пишете тук,аз поне чета всички ви,успех. Драги,многоуважаеми дами @AlFiA и @zarra,както се разбра вече,това което съм написал е 100% истина,сега с пълно право си позволявам да удостоя вниманието ви с един виц,специален поздрав за вас. Прибират се вечер две каки,мадами или просто пияни некви си жени,А и Б да речем, след кратък интервал на мълчаливо шофиране,едната пита другата- А- Знаеш ли,не влязохме ли в населено място ? Б- Как позна ? А- Ами взе да блъскаш много хора ! Б- Ама не карам аз,ти караш ! Цитирай
zarra Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 [ и как беше името на баса ,че нали съм тъпичка пак не зацепих??? Цитирай
AlFiA Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 Ааа не е честно, аз този виц го знам с машинист. Значи машиниста карал влака с много хора. И както карал му светело под шапката... П.С. бе дай ми на мен вицове и скечове да пиша и сценаристите на Слави ще има от яд да напукват на баба си шушоните... ))))))))))))) Цитирай
Ivan Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 [и как беше името на баса ,че нали съм тъпичка пак не зацепих??? @zarra - ти прочете ли добре,ама наистина добре последното изречение от първия ми пост в тази тема. Цитирай
Ivan Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 (Редактирано) @AlFiA - браво Редактирано Януари 25, 2007 от Ivan Цитирай
Django Отговорено Януари 27, 2007 Отговорено Януари 27, 2007 Привет на всички Доста ми е любопитно кой е този ученик на Борис Христов,тъй като и аз съм бас ще ми е приятно да се запозная,защото съм начинаещ и т.н. Поздрави Цитирай
Elly Отговорено Януари 28, 2007 Отговорено Януари 28, 2007 Аз съм учил при бас,който е завършил Кралския колеж в Лондон и е бил ученик на Борис Христов,ако има желаещи,лс. Абе хора, какво ви става на всички?!?! Нарочно ли дразните човека или просто ви мързи да четете и не ви пука, че безсмислените приказки в тази тема станаха няколко пъти повече от съдържателната информация? Някой някога я е създал все пак с някаква цел, имайте малко уважение към питащите и към отговарящите.... Цитирай
Caruso Отговорено Януари 29, 2007 Отговорено Януари 29, 2007 Нема кво да се карате Поради големият интерес аз започвам да давам уроци по пеене. Който се интересува да се свърже с мен за повече подробности!!! Цитирай
Miimiiнka Отговорено Април 25, 2009 Отговорено Април 25, 2009 Аз също сълно препоръчвам мойта учителка, други също са я препоръчвали тукМеги Ценова се казва. Ако се интересуваш, питай ме на ЛС УСПЕХ! Изчисти си кутията. Искам да ми кажеш , как мога да се свържа с Меги Ценова. За да се разбереме , ако може да почна при нея уроци. Цитирай
Elly Отговорено Май 8, 2009 Отговорено Май 8, 2009 Божее, как нарежда тва малкото! Чак сега виждам, че и тук е наспамила... Получих подобни коментари със строго заповедна форма и в личния си профил (там поне се трият), а и в кутията, незабавно щом я позачистих, изпълнена със смесени чувства... Мило дете, някой не те ли е учил да се държиш учтиво, поне от време на време? За останалите читатели на темата - моля за извинение за грубия коментар, просто не се сдържах. Блюстителят на добрия тон Вики може да го разкара, няма да се разсърдя peace... Цитирай
Caruso Отговорено Март 16, 2012 Отговорено Март 16, 2012 (Редактирано) Ето отговора http://nationallibra...p=0016&n=167&g= Редактирано Март 16, 2012 от Caruso Цитирай
salt Отговорено Март 30, 2012 Отговорено Март 30, 2012 (Редактирано) Моето мнение е , че няма универсален вокален педагог и е много трудно да попаднеш на човека, който ще те научи на базата във вокалното изксутво и същевременно ще ти помогне да развиеш креативно мсилене и ще си паснете в силово отношение. За това моят апрепоръка е следната-питайте,пробвайте,вземете няколко урока от човека,който мислите че е вашият педагог и ако сте доволни и усещате развитие и се разбирате продължете 1-2 години , но след това го сменете,защото всеки артист и преподавател е ограничен и в един момент се оказва,че за да се обогатите повече просто трябва д амсените източника.Това е много ценно в изкуството- да колаборираш с различни хора и по този начин да изградип своя гледна точка.А ако тряба да си гооврим честно в БГ вокалните педагози потпът и над път, всеки вече преподава., въпроса е да улучите точният човек за вас. Редактирано Март 30, 2012 от salt Цитирай
MISS_SUNSHINE Отговорено Септември 26, 2012 Отговорено Септември 26, 2012 Благодарение на отзивите в тази тема и аз се ориентирах към Меги Ценова . Моментално се превърнах в поредния и почитател. Страхотен педагог и професионалист, и изключително позитивен човек. Освен с нови познания, след урока се сдобивам и с невероятно настроение . Цитирай
Recommended Posts