a1RwalK Публикувано Март 6, 2010 Публикувано Март 6, 2010 (Редактирано) Здрасти колеги ! Една тема малко да се посмеем.. Сутринта като станах, без да искам си настъпих краша.. и той от краш стана на чайна . Викам си Е** му майката са кфо ше праа как ше го изправя, напъвах го с ръце, с крак, с кфо ли не и неще и неще да се върне в нормалната си форма... ходих пих 1 кафе и междувременно се чудех как да го оправя. По едно време ми доиде блестящата идея да сваля кожата на флор тома, понеже диаметъра му некъде 16'' на чинела - също толкова, и си викам ше го поставя на флора и ще натисна и ше стане.. еми стана... но ми се получи едно допълнително ефектче а именно Лелеее, викам си на ум, са па кфо че праа?! Напъвах го от тука, от там, с палки,с едно, с друго... непомръдва.. махнах и другата кожа и с много мъки успях да го извадя. Знам че е простотия, ама реших да ви постна да се посмеете Редактирано Март 6, 2010 от a1RwalK Цитирай
herbari Отговорено Март 6, 2010 Отговорено Март 6, 2010 Искам да ми обясниш как точно го настъпа ? Цитирай
visorski Отговорено Март 6, 2010 Отговорено Март 6, 2010 Ей, много яка тема В крайна сметка чинелчето става ли за каквото е предназначението му, или сега като китаец ще го ползваш Цитирай
a1RwalK Отговорено Март 6, 2010 Автор Отговорено Март 6, 2010 към herbari ми лесно.. чинелчето е Sabian b8 thin и го бях оставил на земята щото предишната вечер нещо сменях.. и крака ми попадна в половината на радиуса му и взе че се вдлъбна.. жалко че не го снимах как е вдлъбнат да видите краш/чайна приличаше баш на сомбреро visorski става същия звук като преди си вади се1 нищо не е ставало Цитирай
visorski Отговорено Март 7, 2010 Отговорено Март 7, 2010 С тази история, можеш да кандидатстваш за рекламно лице на Sabian(птиченцето един път каца ) Цитирай
necrony Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 заслужаваш бой със сто тояги, хора пазете си инструмента повече от очите! Цитирай
deyan_93 Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 Аз за такъв чинел сега мога само да си мечтая вие ги унищожавате :D Цитирай
P.Popov Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 Хмм за пръв път виждам такова нещо как така ще настъпиш чинела и ще го изкривиш,какъв бой изяждат с палките по целия им радиус, а ти просто си го настъпал и си го изкривил хахаха немога да си го обясня ... :D Цитирай
drumline Отговорено Август 14, 2010 Отговорено Август 14, 2010 Като го гледам това чудо ми изглежда повече на Трансформер чинел от колкото на Чайна , сложи му малко лилава боя и го използвай като Трансче Цитирай
Recommended Posts