balombi Отговорено Март 7, 2010 Автор Отговорено Март 7, 2010 еми формата е страт копие адаптерите са пройзводство на баща ми Цитирай
Fallenblood Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 въпреки фалшивеенето, тонът ми харесва много. можеш ли (на настроена китара) да ми изсвириш акорди над седма позиция на нек адаптер и на нек+мидъл, в бързо темпо? нещо като: E |-7--7-7-7--8--8-8--5-7---| |-10--10-12--12--14---------| B |-8--8-8-8--8--8-8--5-7---| или |-10--10-13--13--16---------| G |-9--9-9-9--9--9-9--5-8---| |-12--12-14--14--14---------| ?? разбирам, че си новобранец - ако ти е неудобно само по трите струни, хващаш целия акорд (това са Em, C, Am, B, G, Am и B7) и бъхтиш предимно по високите с хлабава дясна китка (това май даже е по-правилният начин, ама аз не го докарвам). интересно ми е да чуя що за тон ще изкара кремона (по-красиво име на музикален инструмент не съм чувал! сравнете с "курцвайл") на подобно нещо. Цитирай
balombi Отговорено Март 10, 2010 Автор Отговорено Март 10, 2010 Позамислих се върху задачата ти и искам да те питам защо искаш точно тези акорди . Веднгага щом се прибера че запиша един семпъл със свободни струни , за да разреша веднъш за винаги въпроса с интонацията . После може да се опитам да издрънча тези акорди . Цитирай
balombi Отговорено Март 10, 2010 Автор Отговорено Март 10, 2010 Прибеах се , седнах , проверих с тунер и всичко беше наред . За по-сигурно видях и този сайт http://www.gieson.com/Library/projects/utilities/tuner/ Провеих пак и записах това http://www.4shared.com/file/238410670/aa4e...6ivo_li_e_.html Въпреки целия тоя зор мисля , че още фалшивее . Цитирай
Fallenblood Отговорено Март 10, 2010 Отговорено Март 10, 2010 така трудно се разбира - дрънни един акорд ла минор, после се качи нагоре по грифа, акорди в пета, седма, дванайста позиция. така ще се усети не само доколко си настроил свободните струни, но и колко вярно свири самата китара... Цитирай
Recommended Posts