Jump to content
Българският форум за музиканти

Коя да избера


murito

Recommended Posts

Здравейте.Искам да ви питам, ако трябва да избирам между Cort X1 и Ibanez GRX 70,коя да ибера???

Само да уточня,че нямам възможност да пробвам на място затова ,че вариянта "която ти е по удобна" отпада.Стилът ,който ще сесвири е метъл. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам идея дали си минал през раздела Китара и дали си проверил за какво иде реч. Тук се дава субективно мнение и това не е от полза. Идея си нямаш какви "капацитети" ще те накацат и "вариАнта "която ти е по удобна" отпада" се връща с пълна сила за твое най-голямо нещастие. Извини ме за на границата на резкия тон, но всяка трета тема тук е това и това - КОЕ? Това не е бюро справки и много ще си помогнеш сам ако прочетеш малко ревюта в чичко гугъл и чуеш семпъл от тези китари. Готов материал в тази тема няма да получиш, защото после няма да можеш да се насладиш на придобивката си. Още повече тук ще стане задължителен спор на тема марки. И така.... Успех с избора и моля, поинтересувай се сам и положи усилие!

 

Поздрави,

Онзи, когото вероятно ще наречеш комунист или ще напсуваш ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.