Комари в Буря Публикувано Март 5, 2010 Публикувано Март 5, 2010 Хора,абе имам си аз акустичен Washburn D8 и смених ключовете,обаче не си взех същште щото нямаше-сега дупките на главата не пасват с тези на старите ключове-дупча нови или си купувам нови ключове от магазин,в който продават Washburn-и?и ако е така кви пари са ключовете?малко тъпопитане ама ми е много спешно-планирам си за утре деня.... Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 6, 2010 Отговорено Март 6, 2010 Почистих темата. Ако пак има обиди, ще има още наказани! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 6, 2010 Отговорено Март 6, 2010 (Редактирано) Хора,абе имам си аз акустичен Washburn D8 и смених ключовете,обаче не си взех същште щото нямаше-сега дупките на главата не пасват с тези на старите ключове-дупча нови или си купувам нови ключове от магазин,в който продават Washburn-и?и ако е така кви пари са ключовете?малко тъпопитане ама ми е много спешно-планирам си за утре деня.... 1. Защо си си сменил ключовете. 2. Какви са били оригиналните ключове(нет, снимка нещо). 3. какви са новите и откъде ги взе. 4. Обиколи магазините и потърси същите като твоите. Капъша има каталог на musicjam.hit.bg, Разгледй и виж дали предлага такива, каквито търсиш, а и се обади да видиш дали има наличност. Може и в другите магазини да хвърлиш едно око. 5. Това, че някъде продават китари Washburn не значи, че ще продават и ключове специално за тях.6 6. Конкретната цена зависи от марката и типа ключове, която ще вземеш. Освен това, зависи от ценоватав политика на магазина. Редактирано Март 6, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts