KeRRANGKid Публикувано Март 5, 2010 Публикувано Март 5, 2010 http://www.4shared.com/file/234920034/f15c3e14/crystal2.html Chuck Цитирай
MR_STENCH Отговорено Март 5, 2010 Отговорено Март 5, 2010 И ти, и ти... много добър саунд на китарките си издокарал. Имам само една малка "забележка"...дублирай "заврънкулките" в интрото или поне им добави някакъв хорус защото панорамата се свива рязко в средата и малко дразни. Оставам с впечатление, че не ти е проблем да ги свириш така че нямаш оправдание . Браво! Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Март 5, 2010 Автор Отговорено Март 5, 2010 Свиря лявата и дясната китара по два пъти, баце, ама ги сложих на 30% и си прав.. недоглеждане. Пооправих го това и други аматьорщини. Линкът е същия. Цитирай
Pandemonium Отговорено Март 9, 2010 Отговорено Март 9, 2010 Хм, малко критика, ако приемаш Най-набиващото е че тапингите не си ги докарал както трябва - звучат ми леко "изнасилени" и неточни. Ритмиката не е каквато предполага ритъма през по-голямата песен. Можеш да оставиш китарите да отзвучават повече и да драснеш отгоре други, когато започва мелодичната част на 0:40 - спирането е прекалено рязко и не влизат плавно една в друга. На 1:30 започва голямо бягане от темпото и "забакване". Солото е доста прилично, обаче прехвърлянето на следващата част е отново "отсечено" и пак имаме същото като на 0:40 - рязко спиране. Трака с барабани е грешен много и това спомага за доста от ритмичните проблеми. П.С. Можеше да добавиш и акустичното соло - гледам другите са се пополучили - можеше и това да стане Иначе кефи, че се появяват все повече хора, които обръщат внимание на творчеството на чичо Чък. Дерзай! Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Март 9, 2010 Автор Отговорено Март 9, 2010 Приемам, приемам. Дабълхендите звучат гадно заради noise gate-а. Налага се да го ползвам засилено, а без него китарата прави брутална микрофония и шуми. Надявам се, че това ще го оправим в близко време. Така е то - наливаш хиляда лева за китара, а пък.. От 1:30 нататък става дребно объркване, да Дребно, но хубаво, че си го дочул. И аз ще се ослушвам повече. Общо взето записвах набързо и гоних лайв звучене. Всичко добро и благодаря за критиката! Цитирай
Pandemonium Отговорено Март 9, 2010 Отговорено Март 9, 2010 Моля, моля Даже ме замисляш дали и аз да не изхвърля тия дни нещичко. Отдавна имам зъб на по-голямата част от творчеството на Чък. Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Март 9, 2010 Автор Отговорено Март 9, 2010 Давай! Я покажи тука на 90-ти набор как се прави :р Цитирай
Recommended Posts