vikktoria.andreeva Публикувано Март 5, 2010 Публикувано Март 5, 2010 (Редактирано) Здравейте, търся "Школа за електрическа китара" на Панайот Панайотов. Доста време я търся, оказа се че не е преиздадена, а бройките от старото издание са изчерпани. Някой има ли я случайно? И нещо друго.. предложете някакъв учебник за електрическа китара с различни техники на свирене , разни такива неща. Предполагам хората с по-голям опит могат да ми препоръчат нещо по-добро. Благодаря предварително Редактирано Март 5, 2010 от Shemale_miZ Цитирай
Лими Отговорено Март 5, 2010 Отговорено Март 5, 2010 (Редактирано) Китара For Dummies 13.50 лв Редактирано Март 5, 2010 от Лими Цитирай
vikktoria.andreeva Отговорено Март 5, 2010 Автор Отговорено Март 5, 2010 Китара For Dummies 13.50 лв Мда, това го имам. Интересни неща има в него Бях забравия че я имам тая книга хаха Благодаря! Цитирай
black_waltz Отговорено Март 5, 2010 Отговорено Март 5, 2010 ...И нещо друго.. предложете някакъв учебник за електрическа китара с различни техники на свирене , разни такива неща.) Книжките на Франк Гамбали, чудни са Цитирай
sasoh Отговорено Март 5, 2010 Отговорено Март 5, 2010 Ако не те е страх от ноти - a modern method for guitar Цитирай
annimm Отговорено Март 6, 2010 Отговорено Март 6, 2010 Аз я имам, може да ти я заема да си я снимаш ако те устройва. Пиши на лични. Цитирай
vikktoria.andreeva Отговорено Март 10, 2010 Автор Отговорено Март 10, 2010 Ако не те е страх от ноти - a modern method for guitar Хихии, а не ме е страх! От 6 годишна се разбирам с тях идеално! ) Благодаря! Цитирай
Fallenblood Отговорено Март 10, 2010 Отговорено Март 10, 2010 лими, защо "китара фор дъмис"? тъкмо напоследък си мислех за нея, как на средата на книгата обясняват как се хваща акорд с баре, плюс това е пълна със зле преведени тъпи майтапи. за "рок-китара фор дъмис" не знам, нея я нямам. Цитирай
Heartman Отговорено Март 10, 2010 Отговорено Март 10, 2010 Виж школите на Юлиян Марков в сайта на Baby Thomas <HERE> Цитирай
vikktoria.andreeva Отговорено Март 11, 2010 Автор Отговорено Март 11, 2010 лими, защо "китара фор дъмис"? тъкмо напоследък си мислех за нея, как на средата на книгата обясняват как се хваща акорд с баре, плюс това е пълна със зле преведени тъпи майтапи. за "рок-китара фор дъмис" не знам, нея я нямам. Хаха, амии тя тая книжка си е "for dummies" просто. Ако никак не разбираш може да прочетеш общи приказки Иначе за зле преведения текст - Да! На някоя си страница обясняваха как се настройва китарата и щях да падна хаха Ако наистина имах нужда да го уча от там това нещо - никакъв шанс! Цитирай
Recommended Posts