profundus_atis Публикувано Март 5, 2010 Share Публикувано Март 5, 2010 Добър ден колеги, разбрах за човек в София който шие калъфи. Интерестно ми е дали някой няма някоя снимка да покаже как изглежда изработката му. Намерих една стара тема, но там не работеха линковете. Другото което искам да попитам е дали може някой да ми даде кординатите на въпросния човек поне да ги сравня дали са актуални от въпросната тема която разгледах. Доколкото разбрах човека се казва Милен.. или се бъркам.. надявам се да ми помогнете - благодаря предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Март 5, 2010 Share Отговорено Март 5, 2010 Да, Милен се казва, имам му само телефони и не знам доколко са актуални: 089 8852643 02 585834 Шил ми е калъфи два пъти, като съм сравнително доволен. Първият път беше преди доста време и все още използваше някакви по-стари материали и скобите му бяха пластмасови и едната се скъса, та за малко да си счупя пианото. Вторият калъф е с доста по-модерни материали, които са супер здрави и нямам никакви забележки, хем е за пиано, което тежи 25кг. За МИДИ-клавиатура няма да имаш никакви проблеми. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SGEORGE Отговорено Март 5, 2010 Share Отговорено Март 5, 2010 Препоръчвам го. Два пъти съм си шил калъфи при него - много добра изработка. Наистина има разлика между първия и втория - сега слага по-добри матеиали, което е много яко. Много удобни и здрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlad Отговорено Март 5, 2010 Share Отговорено Март 5, 2010 spont.eu В сайта има снимки, координати, ателието на Милен е в пряка на бул. "България" над бул. "Д. Несторов". Успех! Влад Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
profundus_atis Отговорено Март 5, 2010 Автор Share Отговорено Март 5, 2010 благодаря Ви много, още в понеделник ще им се обадя, да го поръчам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts