voodoo child Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 аз имам към 30000:) Пичове вие сте много назад , аз имам към 70 000 :wow: ъуал а ?Ползвaл сън не повече 10-ет от тях , само ми заемат место (3GB).С две думи няма смисал от хиляди ,милиони таблатури Mysongbook Rulls!!! Цитирай
funshits Отговорено Януари 25, 2006 Автор Отговорено Януари 25, 2006 добре бе хора, не смятате ли таб'овете за нещо глупаво? аз предпочитам да си извадя всичко по слух, а не да гледам на няква хартия как някой друг (в някои случаи по-смотан от мен ) китарист ги е извадил той на слух и понеже иска да се покаже колко е добър..хахахаха...ги е пост'нал в нета....половината таб'ове в нета са грешни и само могат да те объркат..хващаш..слушаш...и вадиш...ако не можеш....тогава вече нз...тва е моето мнение.. а пък който е майстор и може- да свири с ноти..ей такива хора вече признавам..те са музиканти и знаят какво правят,....ама да ти обясняват как са си местиш пръстите по струните....като олигофрен....е смешно хехехе... напълно съм съгласен с теб.свирете по слух. По бавно се вади но по ефикасно.но които не може да свири по табова пак е нещо.всичко си идва с времето Да споделя че по ноти мога да свиря Цитирай
solo5 Отговорено Февруари 13, 2006 Отговорено Февруари 13, 2006 откъде я научихне тая дума "таблатура" :wall: казва се "табулатура" Цитирай
DANEV Отговорено Юни 21, 2009 Отговорено Юни 21, 2009 Търся таблатура за песента DIO - Overlove по възможност за Guitar PRO. Благодаря Ви Предварително. Цитирай
manowar2 Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 Здравейте, ако на някой му трябват ноти,табове за guitar pro нека да драсне едно ЛС или да пише на скайп metal_fen5 (но да пише че е от тук) ще му пратя имам 49500 файла такаче се ще се намери дадената песен Цитирай
Recommended Posts