vani_km Публикувано Март 3, 2010 Share Публикувано Март 3, 2010 Направих един запис на който искам да разбера темата на разговора но самият запис е много лош, нуждае се от аудио обработка , че да се прослуша разговора. Нямам никакви познания в тази област , а ми е жизнено важен да разбера. Ще се намери ли някой който да ми помогне ? Записът е кратък 4 минутки е ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
abstract iv Отговорено Март 6, 2010 Share Отговорено Март 6, 2010 Ми моят съвет е първо да го ъплоуднеш на някой сайт (като myspace примерно) от където да може да се изтегли и после който се навие да може да го свали и да се пробва да го подобри...! Другата ти опция е да се научиш ти сам да обработваш аудио................................! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BREAKDOWN Отговорено Март 6, 2010 Share Отговорено Март 6, 2010 ^^ наясно ли си каква беля можеш да си навлечеш с този запис? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlad Отговорено Март 6, 2010 Share Отговорено Март 6, 2010 Професионалният труд и дискретността струват пари. Ако е жизненоважно за теб - ще се договорим. А другия вариант е, както се каза, да качиш записа в публичното пространство. А защо направо не попиташ хората за какво са си говорили?! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts