Baby Thomas Отговорено Март 2, 2010 Отговорено Март 2, 2010 Но пак може да те накарат да спреш да свириш... Цитирай
Свилен Бас Отговорено Март 2, 2010 Отговорено Март 2, 2010 Предполагам, с басът ще е още по-разтърсващ резултатът Не, че не съм свикнал по репетиции фенките да се карат коя да седне на бас-колоната, но с тези разклонения, ако се добавят и още няколко, ще има за всички, без да ощетяваме изкуството... Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Март 2, 2010 Отговорено Март 2, 2010 Еееех, кво нещо е немането! Добре че човекът има изобретателен ум, та да си навакса... (А гаджето му е избягало, убедена съм. ) Цитирай
Anakon Отговорено Март 2, 2010 Отговорено Март 2, 2010 Аз отдавна си мечтая да измислят такива "приспособления" и за автомобил - да може да се включва в електрическата запалка до пепелника. Така ще можеш да си караш спокойно, защото жена ти ще е заета с нещо по-важно от това да ти досажда докато шофираш. "Само до края на месеца, към всеки закупен автомобил получавате подарък - приставка Магистрална Магия - удоволствие за нея, спокойствие за вас!" Цитирай
SKYFACE Отговорено Март 2, 2010 Отговорено Март 2, 2010 Много яко- ще взема да стана един вносител на такива джуджавки и току виж съм забогатял Но сега наистина половинките ни могат да се насладят още повече като им свирим някоя балада ...а за фенките на траша и блека ...не ми се мисли :greenangel: Цитирай
dip4ikov Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 Неее!Страшна работа хахаха!Проблема е че автоматично те карат да закупиш Вокс.Тц-тц-тц иначе идеята е..... пффф от де да знам - странна Цитирай
MR_STENCH Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 Tака като гледам Vox-a го играе само преамп, ще стане и с всякакъв друг източник на аудиосигнал. Само ми се струва, че пауър акордите ще са най-вървежни особено в Drop A . Цитирай
Ивелин Отговорено Март 18, 2010 Отговорено Март 18, 2010 АЗ се чудя, защо жените харесвали тъжни (минорни) балади - ми щото имат повече трептения! Цитирай
BlueZone Отговорено Март 18, 2010 Отговорено Март 18, 2010 Най-хубаво, както казва една приятелка (живееща в Лилехамер): "Ела тука да свириш с мен в пиано-бара, хвани си една северна кралица и не се занимавай с глупости!" Цитирай
vhcs Отговорено Март 18, 2010 Отговорено Март 18, 2010 аха, захранва направо 2бр .... значи и по 2 на куп може да им се "свири" хайде на бас, че нито една жена от форума няма да пише по темата Цитирай
Recommended Posts