sardaesox Публикувано Март 1, 2010 Публикувано Март 1, 2010 http://www.4shared.com/file/232062251/cfbeb3ca/slate.html Цитирай
zanev 70 Отговорено Март 2, 2010 Отговорено Март 2, 2010 ... всичко хубаво само да беше пуснал и вариант без ефекти на барабаните .... ... говоря по принцип , щото аз съм запознат със Steven Slate Drums от доста време и е без значение какво ще чуя - знам добре какво могат и най вече какво не могат ... но може да има хора които не са запознати ,и ще искат да сравнят начина по който звучат ,с ударните които ползват и затова е добре ,семплите да не са наблъскани с ефекти или да има вариант със и без ... успех иначе . Цеко Цитирай
sardaesox Отговорено Март 2, 2010 Автор Отговорено Март 2, 2010 Пич,няма ефекти-само на снера има ревърб,и малко общ компресор.Иначе е ама съвсеееееем сух слейт,със slate's hybrid сетинга... Цитирай
zanev 70 Отговорено Март 2, 2010 Отговорено Март 2, 2010 Пич,няма ефекти-само на снера има ревърб,и малко общ компресор.Иначе е ама съвсеееееем сух слейт,със slate's hybrid сетинга... ... ако това е нямане на ефекти здраве му кажи - ако не вярваш ги махни тия уж много леки ефекти които уж ги няма и особено ако имаш монитори ще чуеш което ще е доста по различно от това което се чува когато тия уж лекички ефекти са в играта ... както и да е .. надявам се да не възприемаш написаното от мен като желание за заяждане - опазил ме бог ... просто всичко е на ниво лека препоръка на базата на близо 9 годишния ми опит ... което разбира се не означава че си длъжен да се съобразяваш с мен ... както и преди желая успех в начинанията . Цеко Цитирай
sardaesox Отговорено Март 4, 2010 Автор Отговорено Март 4, 2010 ,компресора е разкаран,остана само ревърба на снера,а чистата китара вече е ГТР4.Линка е същия. Цитирай
Recommended Posts