zeratuL_x Отговорено Юни 25, 2010 Отговорено Юни 25, 2010 Нова форумна среща на 2 Юли(Петък) от 20:00 пред Пощата!Давайте предложения за място,където да отидем след като се съберем. Цитирай
Chuck Schuldiner Отговорено Юни 25, 2010 Отговорено Юни 25, 2010 Мястото е без значение , важно е да се съберем повече хора. Цитирай
LAPD1 Отговорено Юни 28, 2010 Отговорено Юни 28, 2010 Можем да се съберем в дървеното до техническия, отзад имат хубава градинка Цитирай
Chuck Schuldiner Отговорено Юни 29, 2010 Отговорено Юни 29, 2010 В дървеното е супер, ако са навити всички, да пишат и срещата да бъде направо там в 20:00. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Юни 29, 2010 Отговорено Юни 29, 2010 Звучи добре. Този път ще си направя Reminder на телефона Цитирай
zeratuL_x Отговорено Юли 1, 2010 Отговорено Юли 1, 2010 Утре е срещата,да не забравите! Иначе предлагам,да се съберем в 20:00 на Пощата и после да тръгнем всички към дървеното. Цитирай
LAPD1 Отговорено Юли 1, 2010 Отговорено Юли 1, 2010 Трябва много да се чакаме на пощата, а иначе там можем да си пииваме биричката докато се съберем всичките. Цитирай
dip4ikov Отговорено Юли 16, 2010 Отговорено Юли 16, 2010 (Редактирано) Изпитите и работата свършват и идва свободното време!Айде да се съберем предваканционно!А? Честито боц-ване на темата Редактирано Юли 16, 2010 от dip4ikov Цитирай
zeratuL_x Отговорено Юли 16, 2010 Отговорено Юли 16, 2010 Темата вече е във Важните теми,за което искам да благодаря на sw1tched .Да се надяваме сега темата да бъде по-активна и да се вижда от повече потребители Цитирай
peterko Отговорено Юли 16, 2010 Отговорено Юли 16, 2010 (Редактирано) Аз мога да ви предложа нашия театър и двора около него за събиране, също така ако някой има конкретни идеи за акустични представяния, ъмплъгт, или просто за забавление нека пише от много време ми се въртеше в главата - нещо от сорта на концерт-сбирка на музиканти Пишете ако имате идеи за след 1 Септември Залата на ТЕАТЪР ХЕНД е професионално озвучена (консултант за асемблирането на звука - Любо Грозев и IGS) + мониторен кръг и възможност за аудио запис. акустиката е 8/10 като се има предвид че не е нужно усилване поради размерите на помещението Вместимостта е 80 седящи места. Основен минус на залата - това е театрална зала и вътре не се пуши и не се внася алкохол... П С - За повече инфо ЛС към мен или линковете по-долу Редактирано Юли 16, 2010 от peterko Цитирай
Chuck Schuldiner Отговорено Юли 17, 2010 Отговорено Юли 17, 2010 Честито и от мен за темата. Благодаря на zeratuL_x Аз не се сещам за нищо като предложение, но това е нормално пред вид факта , че съм от скоро в Пловдив , давайте идеи и ще решим всички заедно къде да си направим един як купон. ПП: А и относно такива места дето не се пие и не се пуши :Д Всичко хубаво (озвучение а у) и не искам да обидя , господина който го предложи , да не ме разбира погрешно. Дори много се зарадвах на предложението му, докато не прочетох , за 'рестрикциите', а аз имам лошия навик навсякъде освен на работа и да пия и да пуша :Д. Цитирай
peterko Отговорено Юли 17, 2010 Отговорено Юли 17, 2010 аз имам лошия навик навсякъде освен на работа и да пия и да пуша :Д. Винаги има "отвън" При добро желание.... Цитирай
Chuck Schuldiner Отговорено Юли 18, 2010 Отговорено Юли 18, 2010 Съгласен съм и ако всички са навити за предложението аз нямам нищо против , просто исказах мнение Цитирай
Recommended Posts