dip4ikov Отговорено Март 23, 2010 Отговорено Март 23, 2010 Ако си от Пловдив би трябвало да знаеш къде се намира ТУ ІІІ (Този в близост до ПУ, като тръгнеш от Тримонциум в посока гарата).Е точно отстрани на сградата на техническия университет е заведението. Цитирай
Десислава Отговорено Март 23, 2010 Отговорено Март 23, 2010 ^Не съм от Пловдив , уча там ... а и не мога да знам всички заведения но мисля ,че се сещам къде е Благодаря Може да дойда евентуално :D Цитирай
SomeoneElse Отговорено Март 24, 2010 Отговорено Март 24, 2010 (Редактирано) Aми добре си дошла, хубаво е да има и момичета...за по-интересно Не, сериозно, абсолютно всички, които по това време ще са в Пловдив, идвайте. Тези от момчетата по-горе, които познавам, са свестни и смятам, че ще си прекараме весело...Стига да се съберем. Редактирано Март 24, 2010 от SomeoneElse Цитирай
Борис Отговорено Март 24, 2010 Автор Отговорено Март 24, 2010 Значи срещата е в понеделник така ли? Цитирай
SomeoneElse Отговорено Март 24, 2010 Отговорено Март 24, 2010 Ами да. Поне хората няма на къде да заминават, има редовен градски транспорт (поне за отиване натам), мястото е хубаво... Цитирай
Борис Отговорено Март 24, 2010 Автор Отговорено Март 24, 2010 Ок бройте и мен сиг ще взема някой приятел Цитирай
dip4ikov Отговорено Март 24, 2010 Отговорено Март 24, 2010 Вчера поканих още един съфорумник, така че може и да се съберем повече от 4 човека Понеделник съм там (освен ако не излезне нещо сериозно като -нещо забавно по телевизията или някой да пише в скайп хаха) Цитирай
Десислава Отговорено Март 24, 2010 Отговорено Март 24, 2010 хехе благодаря )) Все още се чудя .. така като гледам само аз ще съм момиче хах ... Aми добре си дошла, хубаво е да има и момичета...за по-интересно Не, сериозно, абсолютно всички, които по това време ще са в Пловдив, идвайте. Тези от момчетата по-горе, които познавам, са свестни и смятам, че ще си прекараме весело...Стига да се съберем. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Март 24, 2010 Отговорено Март 24, 2010 ^ Абе ти ела, пък другото ще го измислим...Ще дръпнем някоя мадама от съседните маси.... Цитирай
Десислава Отговорено Март 25, 2010 Отговорено Март 25, 2010 ^Ще видим Ако идвам в неделя ще пиша )) най-вероятно ще доведа и една приятелка Цитирай
Nikifena Отговорено Март 25, 2010 Отговорено Март 25, 2010 Тези от момчетата по-горе, които познавам, са свестни и смятам, че ще си прекараме весело.. Да бе, свестни метъли... Пият, пушат и пикат де им падне. Един нормален нЕма. Най-добре си стойте по къщите на топло ПС: Бройте ме и мен. Предлагам преди да влезнем в заведението да се чакаме отвън с бири. Да пийнем, че вътре е скъпо. ПС2: Леле. Дано не откажа някой ентусиаст с тия глупости дето пиша Цитирай
SomeoneElse Отговорено Март 26, 2010 Отговорено Март 26, 2010 Нема, нема... За сега май се посъбрахме. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Март 28, 2010 Отговорено Март 28, 2010 Хайде да ви напомня, на всички, които имате намерение да идвате утре (днес вече) на срещата. Понеделник, 29.03.2010г., 19:30h в On The Rocks. Ще бъда в бяло Аз съм Раши, обичам ви. Цитирай
LAPD1 Отговорено Март 29, 2010 Отговорено Март 29, 2010 И аз съм навит за срещата. Ако не се случи нещо до вечерта ще дойда и аз. Поздрави, Стойчо. Цитирай
Recommended Posts