gaahl Публикувано Февруари 27, 2010 Публикувано Февруари 27, 2010 Това е кавър на тази брутална песен на Death.Слава на името Chuck Schuldiner че ни предостави такава велика музика.Извинявам се предварително за грешките но всичко е записано от 1-я път http://profile.ultimate-guitar.com/Imm0rtal/ Тук съм я ъплоуднал Надявам се да ви хареса Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Февруари 28, 2010 Отговорено Февруари 28, 2010 Една от любимите ми песни. Ок е Но трябва още ако искаш да се доближиш до нивото на Чък. Обърни внимание на моментите, в които изпускаш да приглушиш (palm-muting), защото те са изключително важни, за да звучат китарите стегнато, а не като пилене. И не се бой от солата - вместо миди акордеоните запиши нещо твое, примерно. Надявам се, че носиш на градивна критика. Цитирай
yakiya Отговорено Февруари 28, 2010 Отговорено Февруари 28, 2010 дерзай смело .Нема а се плашиш. Давай Тогедър ес уан. Цитирай
gaahl Отговорено Февруари 28, 2010 Автор Отговорено Февруари 28, 2010 благодаря за критиката момчета солата на Чък не ме затрудняват особенно но виж тези на Масдивал са ми труднички.С удоволсвтие бих го записал ама вчера скъсах първата струна и още не съм си купил следователно няма как да ги запиша и реших да ползвам тези миди, колкото да не е без хич.Относно palm muting-а просто дисторжъна ми беше гаден и, когато го правех вадеше още по неразрбан звук и затова карах с по малко.Утре други ден ще гледам да подобря версията Цитирай
Recommended Posts