Baby Thomas Отговорено Април 11, 2005 Отговорено Април 11, 2005 ...ама Гитар Про-то ми, дето е версия 4.0.3... Сложи си новото. Тоя софт даже не иска инстал. Серийния номер е в .ини файла (и е същия като за предните версии). Успех! Цитирай
maringtr Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 Здравейте на всички! Ами, навремето свирех цялата Овца и мисля, че звучеше доста близо до оргинала... Може да я табна тия дни като имам повече време и да я пусна в някой сайт (включително солото, ама сигурно лайв солото, не оригиналното). Иначе ето линк към един по-стар мой таб, вие преценете дали ще успея да ви направя Овцата... Щрак Цитирай
KurtCocain Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 Ш-ш-ш. дарк !! Ти си врахта бе!! Да знаеш че чакаме таб на офцата !!! Цитирай
niki123bg Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 (Редактирано) Здравейте на всички! Ами, навремето свирех цялата Овца и мисля, че звучеше доста близо до оргинала... Може да я табна тия дни като имам повече време и да я пусна в някой сайт (включително солото, ама сигурно лайв солото, не оригиналното). Иначе ето линк към един по-стар мой таб, вие преценете дали ще успея да ви направя Овцата... Щрак Изрод Евала едит: хмм, ще ме накараш да я науча тая песничка. звучи много приятно, а и по някакво стечение на обстоятелствата разполагам с част от техниката с която е записван оригинала (лий джаксън). Редактирано Април 23, 2005 от niki123bg Цитирай
eXile Отговорено Април 25, 2005 Отговорено Април 25, 2005 Ами извинявм се, ама чакали ме не чакали - с гипсирана ръка съм та нз кога ще барна китара И затуй не съм бачкал скоро по уфсътъ. Цитирай
Tokay-Ihto Отговорено Април 26, 2005 Отговорено Април 26, 2005 Абе ти се оправяй таб-а ще почака. ...пуу пък аз за един пресрещнат пръст се къхъря... Цитирай
maringtr Отговорено Април 29, 2005 Отговорено Април 29, 2005 Здравейте пак! Днес започнах Овцата.. Табът става много добре и се надявам да го завърша скоро... Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 3, 2005 Отговорено Май 3, 2005 маи ми намирисва че има да си чакаме......... :think: Цитирай
maringtr Отговорено Май 5, 2005 Отговорено Май 5, 2005 (Редактирано) Ами съжалявам, ама нямам много свободно време, ще кача таба докъдето е готов, за да задоволя поне донякъде нуждата ви от него иначе не знам дали е много верен, има един преход дето хич не ми звучи, ама... (никога не е късно да станеш за резил) ЕDIT: http://info.datacom.bg/dark/ovcata.gp3 Редактирано Май 5, 2005 от dark Цитирай
chacho Отговорено Май 5, 2005 Отговорено Май 5, 2005 са ако може и некой да го качи на gmail да го преслушаме, ше стане идеално мерси предварително Цитирай
KurtCocain Отговорено Май 5, 2005 Отговорено Май 5, 2005 В чужбина не можем да сжалим таба от датабг Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 5, 2005 Отговорено Май 5, 2005 http://babythomas.org/stuff/ovcata.gp3 Дано dark няма нищо против, че я ъпнах. Понеже хоста ми се вижда отвсекъде, пък има интерес... П.П. Айде, отивам да я чуя и вадя китарата и аз! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 5, 2005 Отговорено Май 5, 2005 Супер е, човече. Тъмбс ъп, отсекъде кърти просто!!! Цитирай
Recommended Posts