chalgasucks Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 и аз ли съм тъп или ??? какво общо има Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 Не е лошо да има такава тема кой с каква китара свири или видео на китаристите както има такава тема при барабанистите,но не по тоя лигав начин. Цитирай
Tozi Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 Гениална мацка! Е това трябва да се пусне в темата за груува! Цитирай
AlexiLaiho Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 Охххх ... ти на това мацка ли му викаш ахахаха. Ако ти е такъв вкуса незнам просто ... Цитирай
W_A_R Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 Ами и аз се почудих какво общо има това с Айбанез Цитирай
yotzzo Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 (Редактирано) Верно нищо общо с Ибаньес, освен това не съм голям фен, но добре че погледнах! Мацката свири уникално! Разгледах и други клипчета с музика от Зимбабве, - много интересни неща, стилът е същият/местен фолклор под европейско влияние/, но тази е най-добрата от тези, които успях да чуя! Вярно е идеална е за темата "суинг, груув и т.н". Ако се смени името на темата с "музика от Зимбабве" всичко ще е ок. Редактирано Февруари 26, 2010 от yotzzo Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 27, 2010 Отговорено Февруари 27, 2010 Темата е безполезна и няма никакъв смисъл.Ако беше за видео на китаристи от форума съм съгласен.Плюс това не е и за ибанец. Цитирай
biala Отговорено Февруари 27, 2010 Автор Отговорено Февруари 27, 2010 Ето малко помощ за неразбралите младежи.... Идеята беше масата новобранци дето си мислят, че като си вземат Ibanez или подобна талпа и ще засвирят като Стийв Вай да видят как по-бедните хора се справят на китара дето даже няма 6 струни (който не е забелязал - в началото се вижда че единия ключ напрово го няма и са сложени само 4 струни) Демек не е важно, кой новобранец ква китара ще си вземе - а какво ще я прави после. И така да се каже да ги подбазикна Толкоз за неразбралите!!! Цитирай
yotzzo Отговорено Февруари 27, 2010 Отговорено Февруари 27, 2010 (Редактирано) ^ Разгледай други клипчета от Ботсвана - повечето китари са такива. Имат си някаква система, да речем "ботсвански строй". Че са бедни - бедни са, но това не им пречи да правят музика! А и специфична постановка си имат. Редактирано Февруари 27, 2010 от yotzzo Цитирай
biala Отговорено Февруари 27, 2010 Автор Отговорено Февруари 27, 2010 Прав си и пеенето им е много странно - имат съвсем различно усещане за хармониите Цитирай
W_A_R Отговорено Февруари 27, 2010 Отговорено Февруари 27, 2010 (Редактирано) ^^^ Ами с риск да стана нахален ще кажа, че като видя тема "За любителите на Ibanez" си представям съвсем друго нещо. А пък и не визирай само Ibanez, че ние притежателите на такъв може да го приемен лично , а и самата китара може да се обиди Сори за оффтопика. Иначе "мацката" свири жестоко. Редактирано Февруари 27, 2010 от W_A_R Цитирай
Slash_bg Отговорено Февруари 27, 2010 Отговорено Февруари 27, 2010 и кво за Ibanez, моята китара е такава,добри машини са,определено японските и американските... достъпна и качествена за нас Цитирай
Tozi Отговорено Февруари 27, 2010 Отговорено Февруари 27, 2010 Темата е трепач и ми харесва страхотно. Само трябва да разберете посланието. Иначе и аз съм ползвал и ползвам ибанец и никак не се обиждам. Напротив даже се амбицирвам да я накарам тая китара да звучи толкова натурално и грууви (една много популярна дума във форума последно време). А тя китарата няма да се обиди - все пак е само една талпа с прагове колкото и да струва. Този дето свири е важния. Иначе "мацката" си е мацка хехе ..... и вкуса си е вкус и се мени с времето Цитирай
Recommended Posts