Caboo Публикувано Януари 18, 2006 Share Публикувано Януари 18, 2006 Ето тук,е мястото..всеки да сподели мнението си,за изработка на ударни инструменти!!!Дали не е яко,да свириш на тарамбуки направени от,...метален корпус(всеки с въображението си!)и наилонова папка!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Katsko Отговорено Януари 19, 2006 Share Отговорено Януари 19, 2006 легени за барабанине бе,сериозно... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tupoto kopele Отговорено Януари 19, 2006 Share Отговорено Януари 19, 2006 Имаше един пич българин, който май живее в Италия (изобщо не съм сигурен) и прави барабани с марка "bd" мисля, че бяха....чувал съм две такива барабанчета, едното на Митко Димитров, другото на барабаниста на КПД-0...и двете барабанчета бяха доста яки. Ако някой го знае тоя пич нека напише нещо, че аз тука прая разказ по картинка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hellfire Отговорено Януари 19, 2006 Share Отговорено Януари 19, 2006 Супер ... Caboo ти като пускаш темата имап ли нещо наум ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Caboo Отговорено Януари 25, 2006 Автор Share Отговорено Януари 25, 2006 Ми имам в предвид,които имка идеи(и не е скръндза)мое да ги споделя!Сигурен съм че мое да се измисли нещо,вместо се даат яко кинти! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
darmonko Отговорено Януари 26, 2006 Share Отговорено Януари 26, 2006 (Редактирано) Има един пич от Хасково,Стайко се казва който прави барабани от доста време и никак не са лоши. Корпусите ги прави сам и използва железарията на различни известни марки - Sonor,Pearl,Premier - в зависимост от това какво си поръча клиентът. Комплекта на който свиря в момента е 25-годишен Pearl ,който е ремонтиран и допълнен от него ( с машинки от Амати )и съм страшно доволен.Виждал съм и няколко други негови произведения които ми се сториха доста добри.Ако някой проявява интерес да ми пише лс,мисля че мога да му изровя координатите. Редактирано Януари 26, 2006 от darmonko Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Caboo Отговорено Февруари 5, 2006 Автор Share Отговорено Февруари 5, 2006 Сорка,че толко време не можах да пиша....Но както и да е! Та мисълта ми беше,ако има някои ентусиаст,може да пробва алуминиево джезве за корпус(ако се отреже дъното,и там се постави кожата,звука е мноо готин,..а има и вариант,кожата направо да се постави на гърлото,тогава се получава доста добър ехо ефект!!! )а за кожата(или там кфото е избрано)аз лично си я напрайх от наилонова папка,само едно хубаво опъване,...и ше закънти!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts