Ивелин Отговорено Февруари 27, 2010 Отговорено Февруари 27, 2010 Хей, Джони - къде се загуби? Какво толкова продаваш? Много готино басче без прагче! Абе само аз ли чувам таз Лейди Примадона? Цитирай
arebegai Отговорено Февруари 27, 2010 Отговорено Февруари 27, 2010 Ти трябва да ми дадеш уроци по слушане. Ама кажи нещо и за мен,оплюй ме поне,така се чувствам пренебрегнат. Цитирай
Tozi Отговорено Февруари 27, 2010 Отговорено Февруари 27, 2010 Аааа НЕ! Не може! Не давам Ванката никой да го плюй!Обещал ми е варена кокошка с червен пипер! Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 27, 2010 Отговорено Февруари 27, 2010 Хей, Джони - къде се загуби? Какво толкова продаваш?Много готино басче без прагче! Абе само аз ли чувам таз Лейди Примадона? Симулирам продажби на музикални инструменти, добре си чул за примадоната Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 27, 2010 Автор Отговорено Февруари 27, 2010 Ето го и моето ВКЛЮЧВАНЕ johniebgood, СОЛОТО на НАБИВКИТЕ е поздрав за теб! Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 28, 2010 Отговорено Февруари 28, 2010 (Редактирано) Ама кажи нещо и за мен, оплюй ме поне - така се чувствам пренебрегнат. Аааа НЕ! Не може! Не давам Ванката никой да го плюй! Обещал ми е варена кокошка с червен пипер! Access denied! щото Люси ме знае къде живея и има хора в Бруклин... Пък са за една кокошка да си създавам усложнения?! А и те хората са ти казали всичко (дори и за Аеросмит) и за мене не остана... Добре де - накефиха ме седмичките А и много тематично соло, като солата на пианиста на Тото (David Paich). Отрицателното е, че в/у доминантов акорд не ми допада мажор, както и натурален минор в/у дорийска подложка...но да спрем до тук, че усещам как започват да му тракат зъбите на Люси...(а и е голям побойник!) === - Докторе, много съм пренебрегван... - Ясно! Следващия. *** Туко-що чух и една темичка (от едно друго тематично и много готино соло) която ми е забранено да свиря на китара... цитат: смок над водата Редактирано Февруари 28, 2010 от Ивелин Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 28, 2010 Отговорено Февруари 28, 2010 johniebgood, СОЛОТО на НАБИВКИТЕ е поздрав за теб! Хаха, много яко, джем на цитатите! Добре ти се е поучило като цяло, Агоп! Цитирай
arebegai Отговорено Февруари 28, 2010 Отговорено Февруари 28, 2010 Ultramega-ти си го измисли,ти си го изсвири.Много добре пасваш на себе си. (? Така си маркирам странните изрази) Като напишеш пак нещо на един дъх,прати ми тайно и незабележимо акордите,за да мога да съм по-адекватен.Задлъжнях с пернат добитък,а дорийците вече ми къртят вратата,задето им миноронатурализирам подложките.Времената са тежки... Цитирай
Recommended Posts