ultramega Публикувано Февруари 25, 2010 Публикувано Февруари 25, 2010 В края на един доста скапан за мен ден , на един дъх записах едно парче. Не е много избарано , за което се извинявам, но за целите на раздела, мисля е поносимо . От край до край, може спокойно да се бичи G minor пентатоника, без да му се мисли много (а пък може и да се помисли при желание хаха) Ultra Jam Цитирай
arebegai Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 Продължавам набезите си в раздела. Поздрави на Ултра за "неизбараното" парче,на мен ми допадна страшно.Сега моля тези,които искат да слушат стойностни,издържани и качествено изпълнени музикални материали,изобщо да не пускат моя запис.Нито е фънк,нито е блус.Извънземните са ми по-близки,отколкото тези два стила.Не целя да показвам нищо,нито претендирам за каквото и да било,но така се смях,докато свирех,че не се сдържах да не го кача. Предупредих ви П.П. Ултра,май френд,не свиря от 3 а от 6 месеца.И преди 18 години пак съм свирил малко,докато не тръгнах на училище.Казвам,щото видях,че си се объркал в една друга тема. Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 26, 2010 Автор Отговорено Февруари 26, 2010 Всъщност няма значение откога и колко , важното да ти е кеф Изсвирил си и някаква препратка на набивките, ама не мога да се сетя на Аеросмит ли е на Цепелин ли беше?... Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 ^ аеросмит-уолк дис уей, готино джемче ултрамега, ако ми остане време и аз може да драсна. Цитирай
arebegai Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 За кефа няма спор! Лошото е,че ползвам джемовете да си правя упражненията,така ми е кеф само на мен.Снощи беше за разместването на ритъма.За следващите упражнения търся нещо арабско.... И да,Аеросмит. Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 (Редактирано) Много сладко джемче, а и много се кефя на парчета с "набивки" Аго, имам един въпрос? Баса нарочно ли свири Ab в/у G7? За този стил, такъв дисонанс ми идва направо фалшив... ("ми" - на мен, лично мнение!) Редактирано Февруари 26, 2010 от Ивелин Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 26, 2010 Автор Отговорено Февруари 26, 2010 Не е нарочно. Шибани миди блокчета Не съм го уцелил... а по голямия резил че не съм чул ще го оправя и ще го пусна пак след малко... please wait Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 26, 2010 Автор Отговорено Февруари 26, 2010 Ето го новият линк: http://www.4shared.com/file/230481542/eb68..._Ultra_Jam.html Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 27, 2010 Отговорено Февруари 27, 2010 Един "Друсан кебап" от мен. Цитирай
Tozi Отговорено Февруари 27, 2010 Отговорено Февруари 27, 2010 (Редактирано) Браво. Готино следваш хармонията и ползваш мотиви. Редактирано Февруари 27, 2010 от Tozi Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 27, 2010 Автор Отговорено Февруари 27, 2010 (Редактирано) ^^ Беше се поизгубил напоследък . Радвам се, че пак можем да чуем твои включвания ПП. Относно объркания ми тон в баса - ето малдите ентусиасти, могат да чуят типичен пример, какво става като не упражняваш солфеж и полвин тон за нищо го нямаш Та се налага някое приятелче (по възможност клавирист), да прави забележка(благодарности, за което) Редактирано Февруари 27, 2010 от ultramega Цитирай
arebegai Отговорено Февруари 27, 2010 Отговорено Февруари 27, 2010 (Редактирано) Johniebgood тъкмо щях да питам защо китарата звучи като бас,а то щото си е бас егати.(щях да се изложа ) Хубаво е станало така.По-фънк е,каквото и да означава това. П.П.Ultramega за объркания бас на парчето не се притеснявай,днес половин тон,утре цял тон,и те така...пък кой чул,чул-ние които не чуваме сме по-щастливи Редактирано Февруари 27, 2010 от arebegai Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 27, 2010 Отговорено Февруари 27, 2010 (Редактирано) ^^ Не съм се поизгубил, ама нали съм вече продавач... Редактирано Февруари 27, 2010 от johniebgood Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 27, 2010 Автор Отговорено Февруари 27, 2010 П.П.Ultramega за объркания бас на парчето не се притеснявай,днес половин тон,утре цял тон,и те така...пък кой чул,чул-ние които не чуваме сме по-щастливи Хехе така, отдалечавайки се от верния тон има вероятност да се случи нещо благозвучно(като звук след паница боб) на късмет Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 27, 2010 Отговорено Февруари 27, 2010 Johniebgood тъкмо щях да питам защо китарата звучи като бас,а то щото си е бас егати.(щях да се изложа ) Хубаво е станало така.По-фънк е,каквото и да означава това. То хубаво, че записах с 6стр фретлес, че бях решил със 7стр нефретлес да го правя и съсвсем щеше да ти е странно... Цитирай
Recommended Posts