ronia Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 Вижте сега, невъзможно ми беше точно в тоя студ да скиторя, но от трамвая видях едно квартално кафене/кръчме на 2 крачки от спирката на пл. Журналист (тази в посока нагоре към Лозенец). Казва се Don Cafe и се намира от дясната страна на уличката, по която трамваят продължава нагоре след спирката ("Арх. Йордан Миланов"). Минавате покрай ъгъла с един хранителен магазин, после нещо друго и веднага след това е кафенето. Сега остава и да потвърди някой, че ще дойде. ПП. Аз мисля все пак да ходя в "Суингин хол" към 10:30. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 24, 2006 Автор Отговорено Януари 24, 2006 Аз ще довтасам направо в Суингин, ако навия едно наскоро автомобилиозирало се приятелче да ме кара. На "загрявката" няма да мога да дойда, че трябва да ходя на репетиция. Извинявайте Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 Извинявам са, че не можах да дойда, но нямах нито лев . Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 28, 2006 Автор Отговорено Януари 28, 2006 qbodp, май си била само ти? Извинявай Чувствам се лично отговорен за прее'авката Надявам се на следващата форумна среща (както се разбрахме - всеки първи петък на месеца, а този път се пада на трети февруари) да се съберем повечко певци, че обикновено само струнодърпаческия отдел е свестно представен. Цитирай
Recommended Posts