Jump to content
Българският форум за музиканти

Ibanez Rg620 Qmsp


the_pazzo

Recommended Posts

Китарата е моя!! Получих си Ibanez-a RG620 QMSP. Нямам думи да опиша радостта, не съжалявам ,че не избрах Jackson DK2M, който беше другият вариант. Оставам си твърдо фен на Айбанец. Накратко: след като я извадих от куфара и я положих в скута сякаш бях забравил да свиря, а звука беше немощен, струните твърди /10-ки/ и при първия бенд скъсах 1-ва струна. Реших да се заловя за работа. Тъй като за прърви път пипам Флойд, ми отне около 2 часа да сменя струните с 9-42 и да намаля екшъна /струните бяха високо висооко висооко/. Установих, че нек адаптера е потънал та почти се не вижда, а при опит да го повдигна с ужас установих, че пружинките ги няма и се наложи да сваля вече настроените струни. Тук помогна 1 химикал, чиято пружинка клъцнах /а мога да кълцам :happy:/ на 2 и половинките паснаха перфектно. Така след първия ми сетъп не мога да се нарадвам на резултата. Сега китарата е изключително удобна ,звукът от V7 и V8 адаптерите е убийствен. Флойдът е маалко по-твърдичък, но стабилен - както на мен ми харесва :godbless: Трябват още някои фини настройки, но и това ще стане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами честито!!! ;)

За адаптерите чак обийствени.... :recourse:

Трябваше вече във фукня да пишеш!

Редактирано от niki_jem
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито! Само че ще те помоля снимките да ги слшжиш във Фукнята, защото в тема става флууд - ако всеки пуска тема за нова придобивка, в китарния подфорум ще стане непрегледен ад.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.