the_pazzo Публикувано Февруари 19, 2010 Публикувано Февруари 19, 2010 Китарата е моя!! Получих си Ibanez-a RG620 QMSP. Нямам думи да опиша радостта, не съжалявам ,че не избрах Jackson DK2M, който беше другият вариант. Оставам си твърдо фен на Айбанец. Накратко: след като я извадих от куфара и я положих в скута сякаш бях забравил да свиря, а звука беше немощен, струните твърди /10-ки/ и при първия бенд скъсах 1-ва струна. Реших да се заловя за работа. Тъй като за прърви път пипам Флойд, ми отне около 2 часа да сменя струните с 9-42 и да намаля екшъна /струните бяха високо висооко висооко/. Установих, че нек адаптера е потънал та почти се не вижда, а при опит да го повдигна с ужас установих, че пружинките ги няма и се наложи да сваля вече настроените струни. Тук помогна 1 химикал, чиято пружинка клъцнах /а мога да кълцам :happy:/ на 2 и половинките паснаха перфектно. Така след първия ми сетъп не мога да се нарадвам на резултата. Сега китарата е изключително удобна ,звукът от V7 и V8 адаптерите е убийствен. Флойдът е маалко по-твърдичък, но стабилен - както на мен ми харесва Трябват още някои фини настройки, но и това ще стане.
niki_jem Отговорено Февруари 19, 2010 Отговорено Февруари 19, 2010 (Редактирано) Ами честито!!! За адаптерите чак обийствени.... Трябваше вече във фукня да пишеш! Редактирано Февруари 19, 2010 от niki_jem
Valserp Отговорено Февруари 19, 2010 Отговорено Февруари 19, 2010 Не ти вярваме, докато не видим снимки. Основно правило на ИнтернетЪТ!
duzko Отговорено Февруари 19, 2010 Отговорено Февруари 19, 2010 Не ти вярваме, докато не видим снимки. Абсолютно!!! :thumbs_up:
MDFk Отговорено Февруари 19, 2010 Отговорено Февруари 19, 2010 Честито! Само че ще те помоля снимките да ги слшжиш във Фукнята, защото в тема става флууд - ако всеки пуска тема за нова придобивка, в китарния подфорум ще стане непрегледен ад.
Recommended Posts