fenpirth Публикувано Февруари 17, 2010 Публикувано Февруари 17, 2010 преди време ми бяха подарили йоника но аз не й обрашах влимание. сега се запалих по музилните инструменти и искам да се науча да свиря на нея но нямам никаква основа. някои да знае каде мога открия самоучител, или пък уроци в нета? благодаря предварително! Цитирай
CyberGene Отговорено Февруари 17, 2010 Отговорено Февруари 17, 2010 Не е зле да се слагат някакви по-описателни заглавия на темите. "Йоника" е марка електронни органи, които отдавна не се произвеждат, а ти всъщност търсиш самоучител по пиано. Съгласи се, че заглавието "йоника" не говори нищо в тая насока... Цитирай
cecaka Отговорено Февруари 17, 2010 Отговорено Февруари 17, 2010 Наистина може да не е най-правилното заглавие,но човека явно не е запознат. Предпоръчвам руската школа.Би трябвало да ч има в библиотеките.Ако не тичай в музикалното училище. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Февруари 17, 2010 Отговорено Февруари 17, 2010 Piano for Dummies от известната серия върши добра работа, особено както описваш, че искаш да си свириш на йониката, а не класическо пиано. Ако я няма в местния музикален магазин можеш да си я поръчаш във всяка книжарница Хеликон. Успех! Цитирай
soundcraft Отговорено Февруари 17, 2010 Отговорено Февруари 17, 2010 http://teach-me-piano-deluxe.software.informer.com/ Цитирай
fenpirth Отговорено Февруари 18, 2010 Автор Отговорено Февруари 18, 2010 благодаря за поправката и наистина не съм запознат Цитирай
Recommended Posts