MetallicaFan7 Публикувано Февруари 14, 2010 Публикувано Февруари 14, 2010 Та, здравейте! Скоро се натъкнах на тези две китари и потърсих ревюта и кавъри в Ютуба, но за РГР321 в Ютуба не намерих кавъри на Металлика, Майден, Блек Лаибел Сосаяти и др. За РГ321, намерих кавъри на Металлика ( В Ютуба разбира се) и ми допадна. Обаче искам да видя и за РГР321, но понеже няма искам да чуя вашите мнения. С тая китара(една от двете) искам да свиря Траш, хард рок, хеви метал. Ще съм ви много благодарен, ако си кажете мнението. Цитирай
Acei Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 аз лично бих си взел rgr321 и веднага бих сменил адаптерите с emg примерно 81 и 85 Цитирай
MetallicaFan7 Отговорено Февруари 14, 2010 Автор Отговорено Февруари 14, 2010 аз лично бих си взел rgr321 и веднага бих сменил адаптерите с emg примерно 81 и 85 Мислил съм за този вариант, но сега искам първо да избера. Цитирай
Acei Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 rgr321 изглежда по-готина с този реверс стокхед Цитирай
Dball Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 По-добре си купи по висок клас китара без да сменяш адаптерите.Няма смисал от хубави адаптери на нисък клас китара. Цитирай
MetallicaFan7 Отговорено Февруари 14, 2010 Автор Отговорено Февруари 14, 2010 По-добре си купи по висок клас китара без да сменяш адаптерите.Няма смисал от хубави адаптери на нисък клас китара. Пример? Ибанез рга42, Ибанез РГ370дх? Цитирай
Acei Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 (Редактирано) По-добре си купи по висок клас китара без да сменяш адаптерите.Няма смисал от хубави адаптери на нисък клас китара. rgr321 струва около 700лв и едни адаптери по-горе споменати струват около 300лв та с 1000 - 1100лв няма да си купи кой знае колко по-висок клас айбънъз пук и 321-ците са много сериозни рок машини, въпреки не особено високия им клас пипал съм ргр321 и мога да кажа, че единствената забележка е в адаптерите, но с подходящи такива ще стане истински звяр пък и изглежда добре Редактирано Февруари 14, 2010 от Acei Цитирай
synyster_vengeance Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 Кога сте чували и виждали да се слагат активни адаптри на липово тяло като на ргр321-то ? Странно РГ321-цата я водят с махагоново тяло и въпреки че притежавам такава немога да кажа какво е.... Мен си ме кефи РГ321-то и с удоволствие си забивам рок, метъл, балади, но си опира до мнението на раличните хора естествено. Звукът е мек, но си има атака.Адаптреите не са най-великите, но толкова за цената мисля че е много добре. Цитирай
Daniel_V Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 Простата разлика в двете китари е , че RG321 е махагоново тяло, адапторите са Infinity 3 и 4. При RGR321 освен очевидното че главата е обратна, тялото е липово, а адапторите са Infinity 1 и 2. (по-старите модели са били с Designed By EMG). @Acei- За под 1000лв може да си купи по-висок клас Ибанез - S320, S470 (които пак са махагонови), и определено по-добри. Точно S320 е най-добрата хард и метъл китара за 2009 според списание METAL Hammer. А най-добрия вариант е просто да влезне в магазина и да пробва. Поздрави! Дан ПС: @synyster_vengeance Какво общо има дървото с активната електроника? Цитирай
Acei Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 ok съгласен съм, но пък човека си е харесал тези модели и да отговоря на по-горните мнения, че ако сложиш на липово тяло активни адаптери няма да звучи добре аз до преди няколко месеца си мислех същото, но един приятел, който се пресели в Канада преди година си отнесе неговия РГР321 от тук и там смени адаптерите именно с посочените по-горе от мен EMG 81 и 85 прати ми сампли и мога да ви кажа, че сега инструмента звучи убийствено Цитирай
Recommended Posts