lidero Публикувано Януари 15, 2006 Публикувано Януари 15, 2006 От скоро го имам този процесор и ме кефи ! Само малко с металските резачки се излага. Доста стар модел е и преди да си го купя не бях чувал за него. Ако има някой, който го е ползвал нека сподели впечатления и дали си заслужава покупката или съм се прее*ал (все пак е зуум). Цитирай
avaavaava Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 при капъша имаше един такъв може да го питаш кои му е совственика и совственика да ти обясни... а дали капъша ще ти даде телрфона е друг въпрос -но пробваи се...наи-много да изтърпиш малко грубо отношение... Цитирай
PlamenM Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 Аз имам такъв процесор, макар че го използвам доста рядко. Когато го купувах (96) беше доста добър модел и един от малко с два педала, експрешън и волум. Един дефект при мен - с времето някой от копчетата престават да работят като хората, но предполагам че просто са замърсени и не дават добър контакт, щото след 20натискания може и да проработят. За резачка саунд определено това не е процесора, макар че с повече гайн може и да стане. Доволен съм от хорусите, двата delays, reverba,и от чистите саундс. както си казал това е стар модел процесор - от друга страна покрива 80 % от нуждите от ефекти на китариста, ако имаш нужда от другите 20 % или си професионал вече или проблемът не е в ефекта Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 ...дали си заслужава покупката или съм се прее*ал... Много просто - ако те кефи значи не си се преебал (естествено ако си го взел за нормална сума пари). Щото ако си дал 1200$ няма как да ти кажа, че не си се прецакал Тип: Играй си с него 1-2 седмици. Ако накрая вместо да свириш само ръчкаш и настройваш - не те кефи и трябва да го сменяш. Поне при мен така се получи и с трите процесора, които имах... Цитирай
solo5 Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 Аз съм дрънчал на такъв 1998 има много ексзотични бленди, за тогава ми се стори добре ако си го взел за 200-300лв не си се прекарал иначе тогава струваше към 600$ Цитирай
lidero Отговорено Януари 16, 2006 Автор Отговорено Януари 16, 2006 ако си го взел за 200-300лв не си се прекарал за 350 лева го взех Цитирай
solo5 Отговорено Януари 17, 2006 Отговорено Януари 17, 2006 в крайна сметка имал си ги парите - дал си ги ... така де не си ги изпил и вече няма значение колко си дал ползвай си го със здраве Цитирай
Recommended Posts