Jump to content
Българският форум за музиканти

Здравей народе!


Recommended Posts

Привет на всички!

Досега въобще и не подозирах за съществуването на този чудесен форум. Днес по една случайност попаднах на него...

 

Казвам се Георги Тачев, роден съм на 14.12.1976г. и съм от Варна.

За себе си мога да кажа, че съм доста позитивен човек с чувство за хумор и реалист. Мразя лицемерните хора, чалгата и дрогата.

Слушам основно метъл, но не съм от тези ограничени метъли, за които друга музика освен метъла на съществува. Аз харесвм по принцип и доста певци, певици и групи, които нямат нищо общо не само с метъла, но и с рока като цяло. И все пак слушам предимно метъл... Прослушах го през 1986-а с групите Туистед Систър, УАСП, Джудас Прийст, Ъксепт, Хелоуийн и т.н.... За съжаление вече нито една от тези групи не ми е сред любимите - времената се промениха, дойдоха по-млади и по-интересни групи... промени се и моят вкус. Да изброявам всички групи, които харесвам сега е доста трудно, защото те са наистина много, пък и няма смисъл, ще изброя само 5-6 - Блайнд Гардиан, Хамърфол, Соната Арктика, Камелот, Фрийдъм Кол и разбира се любимта ми група - Рапсоди.

Освен че съм метъл фен, също така съм и киноман - обичам да гледам всякакви филми. Любимите ми филми са Властелинът на Пръстените, Пръстенът на Нибелунгите, Смело сърце, Гладиатор, Небесно царство, Хрониките на Нарниа, Троя и т.н... вече предполагам сте наясно какви филми предпочитам да гледам - зрелищни и епични мегапродукции. Но по принцип мога да изгледам и някоя френска драма с удоволствие, стига сюжетът на филма да е добър.

Обичам да чета книги, но за съжаление през последните няколко години ми остава все по-малко време за четене. Да си го кажа направо: вече почти не чета книги, признавам си без бой.

Свиря на китара и на синтезатор, но не съм добър на нито един от двата инструмента. На китара свиря от 13 години, но никога не съм си поставял за цел да ставам добър китарист, просто си губя, или по-точно казано - губех времето подрънквайки. За съжаление и това вече не правя - през последните няколко години все по-рядко посягам към китарата, което не е никак, ама никак добре. За последните 5 години може и 100 часа свирене да не ми се съберат.

От около година и половина сериозно съм се хванал да творя музика с помощта на Фрути Лупс. Това може да се каже, че ми е хобито сега.

 

Ами засега това е от мен, незнам какво повече да напиша за себе си.

Радвам се, че съм тук

Редактирано от Aresius
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет! Добре си дошъл, форума е доста интересен и полезен :P И 'земай 'фащай да загряваш струните хехе :green: :guitar:

 

п.с. ни в клин, ни в ръкав ще те питам ако случайно имаш представа къде може да се намери онова парче от Die Nibelungen, което започва като тръгнат надписите за каста и прочие?.. много е здраво пък го няма и го няма.. :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на тва му викам самопредставяне,а не като разни мързели(като мен :green: )

 

приятно изкарване във форума:P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

п.с. ни в клин, ни в ръкав ще те питам ако случайно имаш представа къде може да се намери онова парче от Die Nibelungen, което започва като тръгнат надписите за каста и прочие?.. много е здраво пък го няма и го няма.. :pray:

За съжаление не мога да ти помогна. Аз пък търся целия саундтрак. Забравих да спомена, че съм фен и на саундтраците. Трите саундтрака към Властелина и саундтракът на Смело сърце са ми любимите. Скоро слушах и музиката към Хрониките на Нарния и останах доста приятно изнендан B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здрасти :hello: към хубави групи си се ориентирал B) ако искаш си дръпни нещо на oratory,wizard,seraphim,thy majestie,labyrinth.ще останеш приятно изненадан :pray:ето линк.тук можеш да ги намериш всичките тези групи.добре дошъл :hello:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здрасти :hello: към хубави групи си се ориентирал ;) ако искаш си дръпни нещо на oratory,wizard,seraphim,thy majestie,labyrinth.ще останеш приятно изненадан :pray:ето линк.тук можеш да ги намериш всичките тези групи.добре дошъл :hello:

O, мерси за линка, почвам да източвам каквото ми трябва B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нп ;) има още много групи дето са в тоя стил и са добри,но някой ги няма там :) ако искаш потърси нещо на edguy,manticora,double dealer,concerto moon,celesty,domine,divinefire,primal fear,tad morose,winterfell,winterlong,conquest,darksun,the storyteller,dragonforce,dragonland,evergrey и nightwish.някой би трябвало да ги има там,но който ги няма можеш в емуле да ги намериш :)

п.с.някой от тези групи ги има в аренабг.ком ако имаш акаунт.

Редактирано от Лелдорин
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти! :hello: Много подробно и жизнеотвърждаващо самопредставяне! Сигурен съм, че и бъдещите ти постове тук ще бъдат такива! Приятно форумстване:) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички а топлото посрещане :hello:

 

 

 

нп  има още много групи дето са в тоя стил и са добри,но някой ги няма там  ако искаш потърси нещо на edguy,manticora,double dealer,concerto moon,celesty,domine,divinefire,primal fear,tad morose,winterfell,winterlong,conquest,darksun,the storyteller,dragonforce,dragonland,evergrey и nightwish.някой би трябвало да ги има там,но който ги няма можеш в емуле да ги намериш

п.с.някой от тези групи ги има в аренабг.ком ако имаш акаунт.

 

Мерси много за съвета, но с изключение на една от изброените от теб групи, на всички останали съм им слушал пълните дискографии (на някои от тях дори ги имам) :)

 

Аз също ще си позволя да препоръчам няколко наистина добри, но като че ли не чак толкова известни в България групи: Supreme Majesty, Balance Of Power, Seventh Avenue (след третия им албум), Fairyland, Dreamtale, Wuthering Heights, Dionysus, Heavenly, Mob Rules и т.н... :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аааа, с Dreamtale и Dionysus ще се разберем:lol: Аз зарибявам наред хората от форума, но ти май си първия, незарибен от мене човек, който им се кефи :godbless: Ще има за какво да си говорим :happy:

Редактирано от CorvusCorax
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо: Здрасти! Добре дошъл и приятно изкарване! :hello:

Второ: Не се прави на утрепан ами хващай шест струнната дъска и я размажи от свирене. Не бъди егоист! Помисли и за китарата ти! Те китарите много обичат да ги галят :godbless:

Трето: Амиииииии...... здрасти. Доста изчерпателно си се представил :hello:

 

пп. Чуй Symphony X Ако вече не си ги слушал де :happy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аааа, с Dreamtale и Dionysus ще се разберем Аз зарибявам наред хората от форума, но ти май си първия, незарибен от мене човек, който им се кефи  Ще има за какво да си говорим

 

Надявам се тези две групи да не са единственото нещо, за което бихме могли да си говорим ;)

 

Иначе групите са много добри, особено Дионисий - на тях съм им наистина страшен фен заради музиката и заради певеца им (предполагам, че знаеш, че Olaf Hayer пее в самостоятелните албуми на Лука Турили - това е китаристът, текстописец и композитор на Рапсоди) <_<

 

 

Второ: Не се прави на утрепан ами хващай шест струнната дъска и я размажи от свирене. Не бъди егоист! Помисли и за китарата ти! Те китарите много обичат да ги галят

 

Мда, каня се тези дни да и счупяглавата на китарата от свирене :)

...само трябва да си вземанякви новиструни, щото сегашните са трагични направо

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.