rinti Публикувано Февруари 10, 2010 Публикувано Февруари 10, 2010 (Редактирано) Като басист човек, нищо не разбиращ от барабани и аксесоарите около тях, реших да се обърна към Вас Така значи поръчаха ми да купя cowbell(незнам как се пише правилно на Български ) и стойка за него, като ми казаха да е за чинел(първо въобще това възможно ли е) е то не за самия чинел, ами стойката към него , поне така предполагам Та за cowbell-a ми бяха казали предварително модел, а за стойката ми казаха да питам. Та казах им аз за чинел и от Форте ми казаха, че имат за чинел, един кой си модел, цената ми хареса и им казах да ги пращат. Та това е въпросната стойка - http://www.staggmusic.com/products/product...&oneid=2379 това въобще ще ми свърши ли работа, за целта която казах. Ако не, няма проблем да я върна, но бихте ли ми казали, дали някой от стойките на Стаг е подходяща. Поздрави Редактирано Февруари 10, 2010 от rinti Цитирай
Sasho_Crasho Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 Това е холдер тъкмо за каубел. Слага се на касата и каубела се позиционира между барабанчето и флор тома (или бас-тимпана,според зависи как си го наричате). Това е стандартно изполване на това празно пространство Цитирай
vihro Отговорено Февруари 11, 2010 Отговорено Февруари 11, 2010 За каубелчето задължително LP,ако искаш нещо качествено и най-важното да звучи както трябва.Имам Мейнл-не струват!В Райзинга има готини LP-та. Цитирай
Katsko Отговорено Февруари 11, 2010 Отговорено Февруари 11, 2010 (Редактирано) Съгласен за LP, ама не съвсем за Meinl - аз имам и си ме кефи Иначе виж тук: http://www.mapexdrums.com/hardware/accessories/index.html АС913 - това ти трябва за хващане за чинел, хлопката отделно си я купуваш. Редактирано Февруари 11, 2010 от Katsko Цитирай
vihro Отговорено Февруари 11, 2010 Отговорено Февруари 11, 2010 Ами Мейнл,а моята е същата като твоята,са дебели и вадят един твърд звук.Саксофониста в групата,който свири и на перкусии,има LP и като започне да свири на него ми пълни душата,а моята хлопка кънти,дрънчи ... Цитирай
Recommended Posts