Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

значи хора понеже имам една каса АМАТИ и не ми се дават пари за кардан мисла да си взема втора и въпроса ми е дали ште има чак такова значение ако да кажеме касата не е АМАТИ а неква друга фирма и педалите не са еднакви ште ми повлиае ли тва по някакъв начин на развитиетието ?дали ште ми попречи? :headbang:

Отговорено
Това е като да свириш с различни по размер палки

или с различно можещи ръце :headbang:

Не съм спец, макар че много ми се иска да бях...барабаните са ми втората любов :bravo:Но определено това не е добра идея.. макар че ти си знаеш до къде и как стигат финсовите ти усилия.Ако можеш да си пазаруваш двойния педал е ще е по добре B)

• 1 year later...
Отговорено

Я наи-добре зарежи тъпото Амати и си вземи поне Тактон,4е да прави6 6то годе звук.Тук има6е обява за Тактон с 2 каси,по-добре,за6тото така или ина4е няма да може6 да си вземе6 свестен педал,освен ако не ре6и6 да вземе6 на Желио Иамахата-370лв,поне знае6,4е се оправя6 до живот.Но така или ина4е ти остава проблема с НЕзву4енето на Амати-сори за което.

Отговорено

какво невероятно включване на темата повече от година след нейната "смърт" . Vihro как мислиш, дали човека още го вълнува въпроса за 2-те аматски каси след толкова време през което не е писал по тоя така "наболял" проблем :)

Отговорено
Я наи-добре зарежи тъпото Амати и си вземи поне Тактон,4е да прави6 6то годе звук.Тук има6е обява за Тактон с 2 каси,по-добре,за6тото така или ина4е няма да може6 да си вземе6 свестен педал,освен ако не ре6и6 да вземе6 на Желио Иамахата-370лв,поне знае6,4е се оправя6 до живот.Но така или ина4е ти остава проблема с НЕзву4енето на Амати-сори за което.

абе VIHRO дай го тоя жельо с Ямахата за 370лв.,че си търся да яхна някакви

барабани баш на същата цена