Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Наскоро се затърсих понеже съм голям почитател на Рандалския звук в сайта им в търсене на комбота и от вариантите изложени там ми допадна Randall RX25RM. Проблема е обаче, че много трудно намирам каквато и да е информация за него, звукови семпли пък съвсем. Друг въпрос е откъде може да се намери Рандал в България и конкретно това колко пари би ми излязло? Някой да го ползва/ползвал евентуално да прати семпли, това-онова или някой да продава такова? Нямам намерение да го купувам скоро но ме интересува колко пари ще излезе, може би пък и да се зарибя по-скоро да го взема.

Отговорено
До колкото знам Фактор си имат работа с Рандал. Виж в сайта им на какви цени са. :)

И аз съм си фен на Рандал отдавна, свирил съм с такова каквото искаш да си вземеш преди време и бях доста доволен. Сега съм на kh 120 , ама то ще ти дойде големичко май.

Иначе във Фактор тук във Варна имат доста богат избор от рандали, а и дори да нямат това което търсиш, могат да го осигурят. Имат каталог, можеш да видиш цените и ако си готов да преглътнеш 10-те % печалба за магазина, поръчвай смело. Няма да имаш тревоги с тяхната стока.

Отговорено
До колкото знам Фактор си имат работа с Рандал. Виж в сайта им на какви цени са. :)

И аз съм си фен на Рандал отдавна, свирил съм с такова каквото искаш да си вземеш преди време и бях доста доволен. Сега съм на kh 120 , ама то ще ти дойде големичко май.

Иначе във Фактор тук във Варна имат доста богат избор от рандали, а и дори да нямат това което търсиш, могат да го осигурят. Имат каталог, можеш да видиш цените и ако си готов да преглътнеш 10-те % печалба за магазина, поръчвай смело. Няма да имаш тревоги с тяхната стока.

Мерси, ами имаш ли нещо записано с такова кубе, щото из нета намерих само някъф гей го домързяло да го настрои и един кавърджия дето надул бекинг трака?

Отговорено (Редактирано)

Сори, само с новото имам. :)

Тук има доста неща свирени с такова кубе, вкл. и ревю. Не знам къде си търсил :greenangel:

Редактирано от Mephistopheles
Отговорено
Сори, само с новото имам. :)

Тук има доста неща свирени с такова кубе, вкл. и ревю. Не знам къде си търсил :greenangel:

Тука търсих, има само официалното ревю с гея споменат по-горе,пича с надут бекинг трак и същия ползващ процесор. Хареса ми обаче имаше един кавър на sad but true със лек бекинг трак и ползващ само ампа, но търся ако е възможно по разнообразни семпли, интересуват ме главно сола(голям фен на Michael Amott съм, от там се ориентирах към Рандал). Друго че тук в каталога на Фактор за Рандал пише Randall RX25RME, има ли някаква разлика между Randall RX25RME и Randall RX25RM? И възможно ли е наистина да е 220лв!?!?!!?

Отговорено

Хмм прочетох малко и доколкото разбрах европейската версия т.е. RМЕ няма ефект лууп или поне аз не намерих защото нямаше много информация за това конкретно а на снимките не намерих такава функция. Мисълта ми е наистина ли европейската версия няма ефект лууп?