Dilian Nedev Публикувано Януари 14, 2006 Публикувано Януари 14, 2006 Докато си нямах работа си намерих - направих си бейкинг трак за песента Deep Purple - Burn , извадих си солото и го записах : Цък Дано ви хареса !!! пс.След солото на синта се е получило някакво грубо разминаване на китарата , ама не ми се записва отново ... ппс. Трака за барабаните и синтовете са от FL STUDIO 6 , китарата е записана с V-Amp2 -> B100 Amp -> Microphone -> PC Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 я поясни това как е направено!!кое точно е с фрути луупс? Цитирай
Achiles Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 Много яко пич, това ми е едно от любимите парчета на Purple. Има малко неточности в барабаните, но знам каке с Fruity Loops и колко са му ограничени възможности. Откъм изсвирване е много яко. Остава да намериш вокал да го изпее. Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 Много яко пич, това ми е едно от любимите парчета на Purple. Има малко неточности в барабаните, но знам каке с Fruity Loops и колко са му ограничени възможности. Откъм изсвирване е много яко. Остава да намериш вокал да го изпее. fl е с ограничени възможности когато не можеш да го ползваш Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 Браво много интересно се е получило!!! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 15, 2006 Автор Отговорено Януари 15, 2006 Много яко пич, това ми е едно от любимите парчета на Purple. Има малко неточности в барабаните, но знам каке с Fruity Loops и колко са му ограничени възможности. Откъм изсвирване е много яко. Остава да намериш вокал да го изпее. Най-много да се напъна и аз да го изпея Иначе най-ми е интересно как ви се струва изсвирването на солото ... Щото не мога да преценя дали е вярно . Цитирай
Recommended Posts