SonneR Публикувано Януари 14, 2006 Публикувано Януари 14, 2006 Вредно ли е да поставяш китарата облегната между две ребра на парното? Става дума за изключено парно, мойто поне не работи от 10ина години Просто ми споменаха, че не било хубаво за адаптерите, или нещо такова... Някой да се изкаже по този изключително интересен въпрос? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 Аз не обичам да си подпирам китарата на някакви неща , защото най-малкото може да падне ... Иначе би трябвало да не й стане нещо , защото няма електромагнитни вълни (освен ако парното нещо е от тези , по-странните) . пс. Купи си стойка - 25лв. Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 аз като си купя китара ще я държа върху секцията Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 незнам за адаптерите, но ако я подпираш на грифа....може сериозно да я нае*еш Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 незнам за адаптерите, но ако я подпираш на грифа....може сериозно да я нае*еш Най-много да се изметне ... Цитирай
NitroBGA Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 Малко извън темата - не е хубаво да е легнала. А от спрян радиатор нищо няма да и стане - споркойно, но аз лично не бих я оставял там , защото най малкото ще е опряна в земята. Подпирай я другаде. Цитирай
Лелдорин Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 ако си държа китарите в стая в която е студено може ли да им стане нещо? Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 от студа - нищо им няма, само че като ги вкараш на топло става конденз. аз лично съм си направил с електрожена една стойка и от няколко години си я ползвам Цитирай
Лелдорин Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 а конденза влияе ли на китарата?какво става тогава? Цитирай
TerminalFrost Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 Изключително интересна тема... Нямам думи. Браво! Цитирай
vovcho Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 Малко извън темата - не е хубаво да е легнала. Защо? Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 а конденза влияе ли на китарата?какво става тогава? все едно да я намокриш с вода а познай какво и става меи запотрява се - клеясват жици мици адаптери потенциометри превключватели....не е убаво. и струните ръждясват повече затова или ше свириш на студено или на топло само. няма да я разнасяш насам натам от стая в стая с разлика от 10 градуса температура. Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 Изключително интересна тема... Нямам думи. Браво! защо бе пич? искат да знаят хората. по-добре да се обяснят тези неща, отколкото утре да има тема 'прецака ми се китарата' Цитирай
NeonGod Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 ако ще се безпокоим толкова даите да не ги вадим китарите от налона. За конденза не и влияе въобще на грифа(напоен е с масла,или е обработен с нещо) Според мен единствено може да ти раждясат болтовете и нищо повече но тва не е болка за умиралка.(все пак е метал) За радиатора хмм ми кво да ти кайа по принцип не е добре да се обляга по този начин китара защото може да падне.А за измятане....аз съм си държал първата китара облегната на стената и нищо и нямаше. Тва е моето мнение Цитирай
NeonGod Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 а конденза влияе ли на китарата?какво става тогава? все едно да я намокриш с вода а познай какво и става меи запотрява се - клеясват жици мици адаптери потенциометри превключватели....не е убаво. и струните ръждясват повече затова или ше свириш на студено или на топло само. няма да я разнасяш насам натам от стая в стая с разлика от 10 градуса температура. ми не е същото защото конденза е в малко количество(все едно да ми кажеш че като си местиш китарата от репетиционната зимата,като я извадиш от калъфа не кондензира....няма да ти повярвам) Цитирай
Recommended Posts