Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Вредно ли е да поставяш китарата облегната между две ребра на парното? Става дума за изключено парно, мойто поне не работи от 10ина години :D Просто ми споменаха, че не било хубаво за адаптерите, или нещо такова... Някой да се изкаже по този изключително интересен въпрос? :rolleyes:

Отговорено

Аз не обичам да си подпирам китарата на някакви неща , защото най-малкото може да падне ... Иначе би трябвало да не й стане нещо , защото няма електромагнитни вълни (освен ако парното нещо е от тези , по-странните) .

пс. Купи си стойка - 25лв.

Отговорено

Малко извън темата - не е хубаво да е легнала.

А от спрян радиатор нищо няма да и стане - споркойно, но аз лично не бих я оставял там , защото най малкото ще е опряна в земята. Подпирай я другаде.

Отговорено
а конденза влияе ли на китарата?какво става тогава?

все едно да я намокриш с вода :P а познай какво и става :P меи запотрява се - клеясват жици мици адаптери потенциометри превключватели....не е убаво. и струните ръждясват повече :P затова или ше свириш на студено или на топло само. няма да я разнасяш насам натам от стая в стая с разлика от 10 градуса температура.

Отговорено
Изключително интересна тема... Нямам думи. Браво!

защо бе пич? искат да знаят хората. по-добре да се обяснят тези неща, отколкото утре да има тема 'прецака ми се китарата'

:P

Отговорено

ако ще се безпокоим толкова даите да не ги вадим китарите от налона.

За конденза не и влияе въобще на грифа(напоен е с масла,или е обработен с нещо)

Според мен единствено може да ти раждясат болтовете и нищо повече но тва не е болка за умиралка.(все пак е метал)

За радиатора хмм ми кво да ти кайа по принцип не е добре да се обляга по този начин китара защото може да падне.А за измятане....аз съм си държал първата китара облегната на стената и нищо и нямаше.

Тва е моето мнение

Отговорено
а конденза влияе ли на китарата?какво става тогава?

все едно да я намокриш с вода :P а познай какво и става :P меи запотрява се - клеясват жици мици адаптери потенциометри превключватели....не е убаво. и струните ръждясват повече :P затова или ше свириш на студено или на топло само. няма да я разнасяш насам натам от стая в стая с разлика от 10 градуса температура.

ми не е същото защото конденза е в малко количество(все едно да ми кажеш че като си местиш китарата от репетиционната зимата,като я извадиш от калъфа не кондензира....няма да ти повярвам)