abductor Публикувано Февруари 8, 2010 Публикувано Февруари 8, 2010 Привет на всички от група UnHumanity! Искаме да ви представим първото парче от бъдещият ни (здраве и живот) дебют - Нехуманност . Стилът е дет метъл (не от най-бруталния, но в никакъв случай мело), така че се запасете с хапчета за(против) повръщане, глава или там каквото може да ви стане ако решите да го слушате (на ваша отговорност) . Приемаме всякаква критика (гравивна и неградивна), така че давайте смело! Цитирай
lizardman Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 Браво момчета, успех с албума и ще чакаме концерти след тва. Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 Здраво! И звукът е супер. Остава може би да поработите над собствено звучене, но това се постига с време и свирене. Успех! Цитирай
MR_STENCH Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 Сериозна мелница Вокалистът има "гласец" и моето скромно, неангажиращо мнение е, че заслужава да бъде маааалко по-напред в микса. Като цяло, наистина много добре звучи и парчока кефи максимално. Браво и успех с албума ! Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 Много кефи записът, момци! Ники ме принуди да го чуя и е яко, т.е. не съжалявам. Успех занапред! Цитирай
jFog Отговорено Февруари 11, 2010 Отговорено Февруари 11, 2010 шес е!на такъв съпровод могат да се вихрят чудесни погота Успех и всичко най евентуално с албума. като сковете Майспейса да го постнете. Цитирай
Demiurg Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 Добро е, браво ! И звука е добър ! Цитирай
yakiya Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 чудесна и качествена композицийка. Атака смело! Цитирай
Roshaff Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 Браво,Спасе!!!Много мощно парче и саунда е супер.Евала,момчета! Успех със следващите!Чакам ги с нетърпение! Цитирай
ZEVS Отговорено Февруари 19, 2010 Отговорено Февруари 19, 2010 Чудесно е, истинска прелест, за стила който търсите сте се справили отлично. И солата ми харесват, даже може да им отпуснете малко по-вече време, защото звучат прекрасно. Бих препоръчал да отпуснете и няколко времена да се чува баса за сметка на китарите, ако не сте го направили вече в друга песен, при вашия стил ще звучи интересно, а и включването на китарите след това също Цитирай
MDFk Отговорено Февруари 23, 2010 Отговорено Февруари 23, 2010 Кефи! Не съм спец в дета, ама от нещата които съм слушал преди години на по-класически тип ми мяза - опростен, картечен, не излишно поразчупен. Евалас! И да, звука е доста читав. Цитирай
jrhetf4xb Отговорено Ноември 29, 2010 Отговорено Ноември 29, 2010 Не е ли "inhumanity"? Иначе е стабилно, макар и да не съм много фен на дет-а. Продължавайте все така! Цитирай
Storm Trooper Of Death Отговорено Ноември 30, 2010 Отговорено Ноември 30, 2010 (Редактирано) Евала, за това което сте направили . Звучи точно като класическите death metal групи. Страхотно, има типичната атмосфера - което за мен е най важно. Даже се чудя как сте го направили този запис в България Редактирано Ноември 30, 2010 от Storm Trooper Of Death Цитирай
zrak Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Заповядайте на 11.12 в Бургас: http://www.katehizis.com/lives/livedet.php?id=2031 Гарантирано забавление Цитирай
Recommended Posts