kitaristaa Публикувано Февруари 7, 2010 Share Публикувано Февруари 7, 2010 Тарся си програма . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Necrophagist Отговорено Февруари 7, 2010 Share Отговорено Февруари 7, 2010 Нека започнем престоя ти в този форум от тук Сега относно програма,не знам точно какво искаш... Като за начало може да си изтеглиш най-тъпата програма Guitar pro 5.2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
noflip Отговорено Февруари 8, 2010 Share Отговорено Февруари 8, 2010 абе и аз си търся от време качествен метроном за PC. проблема, който срещам е, че често свиря на машината и някак или не чувам метронома с включена китара, или метронома е прекалено силен и някак автоматично намалява звука от китарата. друг кусур е че метронома винаги е вграден в някоя друга програма, която ми е излишна на тоновете....учебен... софуер който имам. така че бих се радвал ако споделите някоя програма на която това и е основната функция. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Февруари 8, 2010 Share Отговорено Февруари 8, 2010 Zetronome: http://youngminpark.com/main/?doc=bbs/gnub...table=zetronome Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
noflip Отговорено Февруари 8, 2010 Share Отговорено Февруари 8, 2010 мерси. дори е повече от това което търсех. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JustHATEme Отговорено Февруари 8, 2010 Share Отговорено Февруари 8, 2010 Ползвам по-готин ако някой има интерес skype:ermac_w3 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts