Gee Tee Age Публикувано Януари 13, 2006 Публикувано Януари 13, 2006 направих този инструментал на Лимп Бизкит-Stink Finger с много любов и желание изцяло софтуерно,мзащото нямам истински инструменти.Песента е направена по слух.което за мене е голямо постижение защото дори не знам нотите. Въпроса ми е как съм го докарал като звук и се отнася към хора,запоизнати с парчето на Лимп Бизкит ето го оригиналното парче http://www.data.bg/f.php?fid=10944273 ето моята версия http://free.data.bg/scootertrance/Gee%20Te...nk%20Finger.mp3 \ Цитирай
adXok Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Сто пъти твоят вариянт повече ми хареса! Изклечително добре си се справил. Поздравления! какъв софтуер ползваш и си ползвал за тая композицийка? Цитирай
7thString Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Много хубав аранжимент си направил- баса и барабаните звучат супер Я кажи наистина какъв софтуер си използвал? Цитирай
DJ Alex Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Ще му отнема малко от удоволствието : FL Studio Готина интерпретация GeeTeeAge Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Добре е! FL изобщо не е лош, макар често да се шегувам и да казвам, че ако искам да играя тетрис, ще си пусна прастарото Nintendo. Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 13, 2006 Автор Отговорено Януари 13, 2006 (Редактирано) Първо:благодаря. Второ:FL Studio,Adobe Audition за смесване и честотни корекции,Hypersonic VST и Slayer 2 барабаните съм ги рязал от една песен на същата група Редактирано Януари 13, 2006 от Gee Tee Age Цитирай
jFog Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 деба само аз ли нема да го чуя ... претете го на мейл-а шъ замола Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 13, 2006 Автор Отговорено Януари 13, 2006 утре ще разуча как става и ще го направя Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 14, 2006 Автор Отговорено Януари 14, 2006 нещо не мога да се оправя в тоя гмайл,поне им пратих песента ако някой може да я намери в инбокса Цитирай
Recommended Posts