Dudi Публикувано Февруари 5, 2010 Публикувано Февруари 5, 2010 (Редактирано) Здравейте,моля който е компетентен по въпроса да ми отговори...Та значи проблема ми е такъв искам да си купя дигитално пиано с динамична клавиатура,88 клавиша 15 на 18 см. и добър звук от всичко което изгледах ,вниманието ми се спря на KORG SP 250 ,та искам да попитам някой има ли впечатления от този модел.Трябва да си разреша проблема със съседите заради шума ,но искам нещо което максимално да се доближава до оригинала...Приемам и предложения за модели но в рамките 1400 лв /ново/ Редактирано Февруари 5, 2010 от Dudi Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 6, 2010 Отговорено Февруари 6, 2010 За бюджета който имаш вариантите са ти този Корг, един нисък модел на Ямаха има, моделите на Касио и можи би Орла някаква! Мисля, че всичките са налични в София, така че най-доброто което можеш да направиш е да отидеш и да пробваш на място! Много е важно на теб да ти харесва, защото ти ще си свириш на него Цитирай
Dudi Отговорено Февруари 6, 2010 Автор Отговорено Февруари 6, 2010 Благодаря за отговора спрях се на YAMAHA PIANOS P-85 ,добре звучи цената е приемлива ако имате забележки ги споделете ,защото съм се навила и ще си направя този подарък Цитирай
CyberGene Отговорено Февруари 6, 2010 Отговорено Февруари 6, 2010 Чудесен избор! Няма да сбъркаш с него Цитирай
Recommended Posts