graywolf Публикувано Февруари 5, 2010 Публикувано Февруари 5, 2010 Здравейте.Бихте ли ми дали Информация за цигулка ''Professor Sevcik Violin Extra Quality G'' цигулката е стара(в добро състояние) и е наследство...На каква цена се продава? Цитирай
graywolf Отговорено Февруари 5, 2010 Автор Отговорено Февруари 5, 2010 Professor Sevcik = Otakar Ševčík, Отакар Шевчик Цитирай
lyubohar Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 "Otakar Ševčík" Прочутите тетрадки с упражнения за цигулки. Изключителни заслуги за обучението по цигулка. Вероятно и цигулката е такава -за начално обучение. Модел на някаква фабрика вероятно чешка посветен на него. Изобщо това искане на цени по писмени обяснения не върши работа. Трябва да се види или най малкото подробни,качествени снимки. Цитирай
Petko Petkov Отговорено Февруари 11, 2010 Отговорено Февруари 11, 2010 Professor Sevcik = Otakar Ševčík, Отакар Шевчик Може ли да я снимате отпред,отзад ,отстрани и да ми кажете размера на тялото,интересуват ме такива инструменти.Аз сам лютиер. Цитирай
Petko Petkov Отговорено Февруари 11, 2010 Отговорено Февруари 11, 2010 Professor Sevcik = Otakar Ševčík, Отакар Шевчик Може ли да я снимате отпред,отзад ,отстрани и да ми кажете размера на тялото,интересуват ме такива инструменти.Аз сам лютиер. Цитирай
Recommended Posts