Jump to content
Българският форум за музиканти

Уроци по Бас Китара,импровизация,хармония,ел.теория.Варна


Recommended Posts

Здравейте,

Казвам се Константин Добрев.Преподавател съм по Бас Китара,хармония,импровизация,анализ,елеметарна теория,и куп други работи.

Завършил съм Държавна Консерватория Панчо Владигеров и Държавна консерватория,Амстердам!

Възраста на учениците няма значение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Здравей,

зависи какви са твоите интереси и каква музика свириш.Можем да работим във всяка сфера.Поп,Метал,Пънк,Алтернатив,Блуз,Джаз,ако щеш кънтри и класика можем да свирим.разбира се уроците ще включват и опознаване на инструмента технически с най различни упражнения,но все пак трябва да ми кажеш какви са твоите интереси за да знам какво точно ти трябва.Най добре да се срещнем и да поговорим и да посвирим.Какво ще кажеш?телефона ми е 0886255700 Константин.До скоро.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти отново, ми основно за Рок и Метъл говорим.А интересът ми е основно да се науча да свиря на бас, като се има напредвид че не съм пипал до сега дори един бас :D, демек от нулата съм ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 months later...
Здрасти отново, ми основно за Рок и Метъл говорим.А интересът ми е основно да се науча да свиря на бас, като се има напредвид че не съм пипал до сега дори един бас :D , демек от нулата съм ^^

 

АЗ съм на същото положение.НО аз си имам бас и искам да се запиша на уроци.Ако можете да кажете някакви цени и дни на посещение ще е супер.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,цената на уроците е 20лв. независимо от времетраенето на урока.За дни трябва да се чуем за да се уговорим.0886255700 Константин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Здравейте приятели.Прочетох някои коментари тук таме и виждам различни мнения по въпроса дали да вземаме уроци по музика или не.Е моето скромно мнение не като учител е че когато имаме някой по опитен музикант до нас можем да си спестим мнооооооого ценно време!Най-малкото ако имаме до себе си добър учител той ще ни обърне внимание на неща за които никога не бихме се замислили.Представете си го така,имаме един път за вървене дали с учител или без той е дълъг и труден а и има много разклонения.Добрия учител само ни дава указания по кой път да свием на дясно или на ляво или да пордължим на пред.Т.е.учителя ни служи за водач към целта която сме си поставили.Ако той е добър ще ни спести време,ако не е просто може яко да ни заблуди.Помнете драги колеги,има и самоуки музиканти на този свят,но никой не е станал самоук и добър който да не се е повлиявал или не е слушал други музиканти или не е свирил с по-добри от него.

 

Успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 weeks later...

Ехоо,има ли някой запален за знания и умения музикант около Варна!Някой,който е стигнал до предела на знанията си и се пита А СЕГА НАКЪДЕ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Здравей Константин, аз искам да започна уроци по бас. Интересува ме дали все още се провеждат и къде и как? Трябва ли да си нося моят бас или има учебен :) и колко пъти в седимцата мога да идвам? Имам бас в нас и съм наясно с някои неща но виждам че сам не става, трябва ми някой който да свири и да има опит за да ме научи. Стила който искам да свиря е фънк и блус, също и кънтри ми харесва. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.