Naikal Публикувано Февруари 4, 2010 Публикувано Февруари 4, 2010 Знам , че се правят по лиценз на Masterwork в Турция и са бая по евтини. Нека който знае нещо по въпроса да изкаже мнение. Цитирай
soundcraft Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 Да нямаш предвид Istanbul?Щото Constantinople е разновидност на серията К на Zildjian. Цитирай
Tozi Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 Константинопол е един от най-скъпите чинели на Зилджан. Нещо си се объркал. Цитирай
mybata Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 Колегата не се е объркал ,слезте на оборище и точно до камертона има още един музикален магазин.Влезте вътре и ще ги видите тези чинели. Бях им удари по една палка не бяха лоши. Но нищо не открих в интернет за тях като инфо. Цитирай
Naikal Отговорено Февруари 5, 2010 Автор Отговорено Февруари 5, 2010 А браво на колегата mybata Точно там са чинелите при Цецо, аз имам фус капаци и съм страшно доволен въпроса е , че всичко което знам за тези чинели е от него, в нета няма нищо, а чинелите наистина са си хубави. За това пускам темата за да видим дали има някой който е по-наясно . Цитирай
Tozi Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 Аз говоря за това: Constantinople Цитирай
Naikal Отговорено Февруари 5, 2010 Автор Отговорено Февруари 5, 2010 Аз говоря за това: Constantinople Това ясно всички знаят за него . Тука става дума за марка константинопол. Ето вижте фуса на тая снимка. http://naikal.snimka.bg/hobby/naikal.362022.17266494 Цитирай
Tozi Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 Странно. Намирисва на "куча марка". Как звучи? Цитирай
mybata Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 Има и вазможност да е някаква нова марка все още не особено известна.Но като звук са доста приятни тези чинели а и не са скъпи Цитирай
Tozi Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 Сравни го ако можеш с Константинопол на зилджан или някой друг скъп чинел. Цитирай
raptor_nk Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 Ако свириш за удоволствие просто е глупаво да инвестираш в чинел 600 - 700 лв ако разбира се парите не те удрят по главата! За това е безсмислено да се спори по този въпрос, те хората за тази цел са направили изобщо всичко, било то инструменти или каквото и да било, на различни класове, за различните потребители и цели! Цитирай
niacin Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 Constantinopol (със C не с К) са добри небрандирани Masterworks чинели и се правят в Турция. Нямат нищо общо с марките Истанбул (Агоп или Мехмент) или К на Зилджан. Аз имам много добър 16" китаец на марката. Доколкотото занам Димитър Семов свири също с Constantinopol. Като всеки ръчно кован чинел обаче - няма 2 еднакви. Трябва да се слуша и пробва. А на тази цена определено си заслужават. Поздрави Цитирай
Recommended Posts