madison9 Публикувано Февруари 3, 2010 Публикувано Февруари 3, 2010 Момчета, съвсем нов съм във форума, но като се поогледах, виждам доста хора с интереси и проблеми, свързани с народни духови инструменти. От Смолян съм, но живея в София. Изработвам гайди (каба и джура), кавали , дудуци и двоянки и свиря на тези инструменти на едно прилично равнище. Като майстор имам повече от 15 годишен опит и мога да бъда полезен със съвети и консултации за свирене и поддръжка ,както и с поправки. За връзка : 0898 244 695 или ejkobeshko@abv.bg Казвам се Здравко. Благодаря за топлия прием, който прочетох в някои коментари... Цитирай
deian Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 още веднъж добре дошъл и благодаря за телефона! скоро ще ти се обадя /или на ЛС/ да се запознаем и да ми смениш един мях. поздрави! Цитирай
Babyface Bob Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 Здрасти колега, добре дошъл и супех в комуникацията с хората тук Интересува ме занимаваш ли се с даване на уроци в София? Става дума за хора със собствен инструмент, които имат намерение да свирят не повече от колкото да съберат някое стадо крави на полето Ей така, за удоволствие? Благодаря предв. за отговора По-здрави Ачо Цитирай
madison9 Отговорено Февруари 5, 2010 Автор Отговорено Февруари 5, 2010 Уроци в истинския смисъл не давам, но за някоя друга безплатна консултация ( естествено наживо )-няма проблем. Просто трябва да уговорим време и място... Цитирай
Babyface Bob Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 Чудесно! Ще се уговорим тогава Тъкмо ще кажеш става ли свирка от мойта гайда Цитирай
zdrav Отговорено Януари 25, 2011 Отговорено Януари 25, 2011 Здравей, Деяне! Какво стана с тебе? Гайдата ти отдавна е готова...Обади се, че аз съм ти изгубил телефона. Здравко Цитирай
Recommended Posts