DeadWing Публикувано Февруари 3, 2010 Публикувано Февруари 3, 2010 На някои места се разминаваме, а и вокала е болен...но простете http://www.youtube.com/watch?v=Q1w2jMw017o Цитирай
R.Vengeance Отговорено Февруари 3, 2010 Отговорено Февруари 3, 2010 Вокала хич не го боли фара кво свирят другите,той си гледа своето пеене. Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 3, 2010 Отговорено Февруари 3, 2010 Вокала освен това е и басиист и през цялото време избързва , като цяло май с ритъма не се погажда R.Vengeance , кефиш ме-always positive Цитирай
Pro stack Отговорено Февруари 3, 2010 Отговорено Февруари 3, 2010 (Редактирано) Вокала освен това е и басиист и през цялото време избързва , като цяло май с ритъма не се погаждаR.Vengeance , кефиш ме-always positive Просто вокаля е трашар и така си я пее! Вие вместо да свирите и вие траш версията му се мотаете с тоя муден рок! Според мен с повече репетиции ще стане много приятно ! Подължавайте и Наздраве! Редактирано Февруари 3, 2010 от Pro stack Цитирай
Yo The Real Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 Мен пък ми хареса много, целия клип (монтажа) рулираше, доста се посмях на някои аспекти от бандата. Цитирай
DeadWing Отговорено Февруари 4, 2010 Автор Отговорено Февруари 4, 2010 Продължавайте с коментарите Цитирай
DeadWing Отговорено Февруари 4, 2010 Автор Отговорено Февруари 4, 2010 Вокала освен това е и басиист и през цялото време избързва , като цяло май с ритъма не се погаждаR.Vengeance , кефиш ме-always positive Просто вокаля е трашар и така си я пее! Вие вместо да свирите и вие траш версията му се мотаете с тоя муден рок! Според мен с повече репетиции ще стане много приятно ! Подължавайте и Наздраве! Ето ти малко трашец : http://www.4shared.com/file/214841759/627d...The_Bell_T.html Цитирай
jocker Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 Клипа много кефи, само препратките към Кис са малко в повече. Външмата приликата на вокала ви с Бон Скот на моменти е поразителна и ако някой му махне баса от ръцете и му дадете само микрифона ще е още по- яко. И фенките ви са готини и камбаната сте я забили яко. Само така и напред! Цитирай
Recommended Posts