wait_and_bleed Публикувано Януари 31, 2010 Share Публикувано Януари 31, 2010 Като гледам само стаг май си нямаха фен клуб в тоя форум Айде сега секи да се похвали с неговата летва. Ето я мойта Stagg Les Paul. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chalgasucks Отговорено Януари 31, 2010 Share Отговорено Януари 31, 2010 съжелявам за оффа но , подяволите това е STAGG все пак ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Януари 31, 2010 Share Отговорено Януари 31, 2010 ^Да бе ? Верно ли ? Аз влизам и излизам с бившата китарка - Stagg S200SB, много доволна китарка за начинаещ. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 31, 2010 Share Отговорено Януари 31, 2010 (Редактирано) Имам една PRS-подобна Стаг китара. Не бих могъл да кажа някакви страшни суперлативи за нея, но е направена добре, свири с нисък екшън, удобна е и е изработена от прилични за ценовата категория материали(клен и елша). Иначе, както всяка по-евтина китара, страда от стандартните кусури - не твърде красив тон и не много дълъг, нито много равномерен състейн. Редактирано Януари 31, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sboy Отговорено Януари 31, 2010 Share Отговорено Януари 31, 2010 Айде и аз че е празничка темата stagg s 402 и некви букви там. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Harvester Of Sorrow Отговорено Февруари 4, 2010 Share Отговорено Февруари 4, 2010 Е аз пък имам две - на ви ги: http://c4.ac-images.myspacecdn.com/images0...17a65c46547.jpg http://c4.ac-images.myspacecdn.com/images0...ed6dec60ea3.jpg И двете снимки са ми от уродливия период - в девети клас Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ironspider Отговорено Февруари 5, 2010 Share Отговорено Февруари 5, 2010 моята дъска е stagg s402-sb за парите който съм дал съм много доволен от това което тя ми дава ПС: STAGG RULEZZZZZ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Snowfire Отговорено Февруари 9, 2010 Share Отговорено Февруари 9, 2010 Аз влизам с акустичната ми китара-Stagg SW206CETU Сега съм в двата "най-велики" фен клуба-Squier и Stagg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorko_Beliata Отговорено Февруари 10, 2010 Share Отговорено Февруари 10, 2010 Първата ми що-годе читава беше тази: Stagg F300 GBK Не мога да кажа, че е чак зле, само дето й беше къса мензурата и е с 22 прага (Е, не мога и да кажа, че пак ще си взема Стагг ). И "йекшъна" ми беше височък, ама не съм се и занимавал да я влача за настройки. Май наистина си беше от каквото дърво пише, тона "на сухо" беше сносен. За парите си е приемлив вариант. Бтв, май PRS-подобните им са серия R500 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts