Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

ще съм благодарен на всеки които каже мнението си,било то добро или лошо за песента като цяло,за вокалите ми и за микса защото ще пращаме парчето за конкурс и така...

http://www.4shared.com/file/209874001/c99d...ampaign_08.html

Отговорено (Редактирано)

Този път съм първи, бравос! :D Изпих си предварително и хапче против припадък! :greenangel: Значи, до тук добре, но в първите 60-70секунди, а и след 3-тата минута от парчето, ми липсва втора соло китара с леки игриви отсвирвания под вокала. Седи ми празно и еднообразно само с една ритъм китара!

Лиричния момент в средата е приятен и отпускащ за този стил(щъ, не щъ-свикнах с него). :)

П.П. Вокала добре си пее, ама нек'ва мъка ли му тежи на душата, кво ли? Вижте там, некви илачи ли да пие, да му се отпусне душичката! :):greenball:

Ето, дадох си съвета, кво му плащаш :thx:

Редактирано от Лими
Отговорено

толко си мога брат,това ми е капацитета на белия дроб...а за солата,аз не съм соло китарист и не ги владея тези работи,а иначе има насложени 3 китари

Отговорено

Парчето си е идеално.Вокала верно е измъчен.Гониш високо пеене ,а не се получава добре.Пробвай по-ниско.Блендата на баса мое да се пипне малко.Да се усети присъствието му. Всичко е до вкус,така че мненията не трябва да се взимат под внимание на 100% .

Отговорено
...а за солата,аз не съм соло китарист и не ги владея тези работи,а иначе има насложени 3 китари

Не ти трябва да си "соло" китарист. Изсвири тук таме (кадето си прецениш) същите рифове дето си ги свириш на "по-тънките" струни. Нещо като "сол на вкус".

Отговорено

Много яко парче. Направо ме разби. Вокалите в началото са много яки, после вече малко изнемогваш, но и те ме кефят. Наистина изключително идейно...

Успех

ПП Прецакаха ми се цифрите на клавиатурата и не мога да сложа удивителна хахахах