Scavenger Публикувано Януари 28, 2010 Публикувано Януари 28, 2010 ще съм благодарен на всеки които каже мнението си,било то добро или лошо за песента като цяло,за вокалите ми и за микса защото ще пращаме парчето за конкурс и така... http://www.4shared.com/file/209874001/c99d...ampaign_08.html Цитирай
Лими Отговорено Януари 28, 2010 Отговорено Януари 28, 2010 (Редактирано) Този път съм първи, бравос! Изпих си предварително и хапче против припадък! Значи, до тук добре, но в първите 60-70секунди, а и след 3-тата минута от парчето, ми липсва втора соло китара с леки игриви отсвирвания под вокала. Седи ми празно и еднообразно само с една ритъм китара! Лиричния момент в средата е приятен и отпускащ за този стил(щъ, не щъ-свикнах с него). П.П. Вокала добре си пее, ама нек'ва мъка ли му тежи на душата, кво ли? Вижте там, некви илачи ли да пие, да му се отпусне душичката! Ето, дадох си съвета, кво му плащаш Редактирано Януари 28, 2010 от Лими Цитирай
Scavenger Отговорено Януари 28, 2010 Автор Отговорено Януари 28, 2010 толко си мога брат,това ми е капацитета на белия дроб...а за солата,аз не съм соло китарист и не ги владея тези работи,а иначе има насложени 3 китари Цитирай
yakiya Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Парчето си е идеално.Вокала верно е измъчен.Гониш високо пеене ,а не се получава добре.Пробвай по-ниско.Блендата на баса мое да се пипне малко.Да се усети присъствието му. Всичко е до вкус,така че мненията не трябва да се взимат под внимание на 100% . Цитирай
grabel Отговорено Януари 31, 2010 Отговорено Януари 31, 2010 Идеята е много яка.Къртене му е майката! Успехи и с другите парчета. Цитирай
Tozi Отговорено Януари 31, 2010 Отговорено Януари 31, 2010 ...а за солата,аз не съм соло китарист и не ги владея тези работи,а иначе има насложени 3 китари Не ти трябва да си "соло" китарист. Изсвири тук таме (кадето си прецениш) същите рифове дето си ги свириш на "по-тънките" струни. Нещо като "сол на вкус". Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 1, 2010 Отговорено Февруари 1, 2010 Що да е измъчен вокала? В стил Sepultura е! Цитирай
Scavenger Отговорено Февруари 1, 2010 Автор Отговорено Февруари 1, 2010 Що да е измъчен вокала? В стил Sepultura е! ооооооооо много ти благодаря Цитирай
Traktorist Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 Много яко парче. Направо ме разби. Вокалите в началото са много яки, после вече малко изнемогваш, но и те ме кефят. Наистина изключително идейно... Успех ПП Прецакаха ми се цифрите на клавиатурата и не мога да сложа удивителна хахахах Цитирай
Recommended Posts