ivcho92 Публикувано Януари 28, 2010 Публикувано Януари 28, 2010 Имам проблем с педала на процесорчето. Неще да работи. Някои знае ли как може да се оправи, отваряхме го но няма нищо прекъснато на какъв принцип работи педала, не е нещо да се натиска, се едно фото клетка, но не го знам точно как работи и какъв е проблема, че да не работи? Ако някои знае да пише как може да се оправи. Ще съм много благодарен. Цитирай
liquid_death Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Ремонтирал съм такъв.Сменя се бутон4ето, което често дефектира при тези процесори.Само новото бутонче трябва да е същите милиметри като старото.Продават се по магазините за електроника. Цитирай
purplefan1969 Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 (Редактирано) Тъй това е акаунта на баща ми ... ама какво се обяснявам... Януари 2008 си взех такова и след 6 месеца и моя педал се прецака...нося го във Фактор и ми го смениха ,казаха ,че не може да се оправи..познай какво стана след 6 месеца..Да и този се скапа ама предния път гологлавия от магазина не ми върна гаранционната карта ,пък и аз на 14 само за тва съм мислил ,и не можах да го сменя...,а после изчезнаха и дисторжъните...и сега е пълна скръб и го ползвам през 6 месеца само за phaser/flanger. Мисля ,че по принцип тия са скапани! Съветвам те ,ако можеш да отидеш да ти го сменят ,ако е в гаранция. Поздрави - purplefan1969 Jr. (kaiba34) P.S. Видях току що поста на liquid_death и ако така става това ще е супер!Мерси ,аз мисля да пробвам. Редактирано Януари 29, 2010 от purplefan1969 Цитирай
ivcho92 Отговорено Януари 30, 2010 Автор Отговорено Януари 30, 2010 Ремонтирал съм такъв.Сменя се бутон4ето, което често дефектира при тези процесори.Само новото бутонче трябва да е същите милиметри като старото.Продават се по магазините за електроника. Колега благадаря за отговора, каде е това бутонче? Ето снимки на процесора и това което е под педала. ClickClick2Click3 Ще съм благодарен на още помощ Цитирай
liquid_death Отговорено Януари 30, 2010 Отговорено Януари 30, 2010 Аха, знаюи съм разбрал за гешните 2 от общо 3 педала на устройството.Само за уточнение : сега до колкото разбрах става дума за експрешън педала.? Ако е за него - то препоръчвам да си напишеш на листче твоите си банки с ефекти и техните настройки и да ресетнеш ефекта.Ако не проработи, то трябвада се проверят кабелните връзки и т.н. Ресетни и пиши. Цитирай
trolla Отговорено Януари 30, 2010 Отговорено Януари 30, 2010 Не прави рес преди да си сигурен, че педала може да се калибрира - за справака виш в опътването Цитирай
Recommended Posts