maxim09 Публикувано Януари 28, 2010 Публикувано Януари 28, 2010 Рових из важните теми, но не немерих информация за видовете единични адаптери и хъмбъкър адаптери. Например гледам и си избирам китарка и не ми е ясно, като чета PICKUP: EG5B/EG5B/EG4B, или Classic styling includes the added benefit of a single humbucking pickup/ two single-coil pickup configuration. За второто, какво означава single humbucking pickup? Ако има такава тема, моля да ме насочите към нея. Цитирай
noflip Отговорено Януари 28, 2010 Отговорено Януари 28, 2010 (Редактирано) ако съм разбрал правилно single humbucking pickup визира адаптер направен на принципа на хъмбъкера но в размера на сингъл койл. ПС не. моя грешка. тук мисля че става дума за нормален хъмбъкер който може да се използва като 2 самостоятелни сингъл койл-а (split) Редактирано Януари 28, 2010 от noflip Цитирай
Icarus Отговорено Януари 28, 2010 Отговорено Януари 28, 2010 Значи, че китарата е HSS (един двоен и два единични, като двойния е в единичен формат, т.е. заема място колкото единичен). За моделите - всеки адаптер си има някакъв си модел, и не за всеки стоков такъв на китара за 200-300 долара има описание. Отиваш и пробваш Цитирай
maxim09 Отговорено Януари 28, 2010 Автор Отговорено Януари 28, 2010 Ами за първия вариант китара линк , за втория тук http://www.musicworld.bg/bg/m_2120000/i_23...rt_G210_BK.html. Ясно китарките ще ги пробвам, тук само питам като гледам китарка с хъмбъкър, какво да гледам. Имам една кремонка и искам да си купя нещо евтино със сносна електроника, вместо да сменям адаптери по кремонката. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 28, 2010 Отговорено Януари 28, 2010 (Редактирано) Има тема, която въвежда в основните понятия за адаптерите. Потърси я в информационния раздел. Редактирано Януари 28, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts